Ασκήσεις για τα κράτη: τύποι και τεχνολογία

Πολλοί άντρες αναρωτιούνται πώς να χτίσει το μυ οικεία. Ασκήσεις κράτους θα βοηθήσει να αυξήσει το μέγεθος του ανδρισμού και να επηρεάσει τη στυτική λειτουργία. Αυτή η θεραπεία προωθεί τη σεξουαλική δραστηριότητα. Μόλις 10 λεπτά προπόνησης την ημέρα, θα βοηθήσει να διατηρήσει την υγεία των ανδρών.

ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών

Μηχανισμοί της στύσης

Η στύση είναι ένα σύνθετο νευρικό και το αγγειακό αντίδραση του ανδρικού πέους για σεξουαλική διέγερση. Αλλά μερικές φορές, η αύξηση του πέους είναι ακούσια. Είναι βράδυ ή το πρωί της στύσης, είναι ένα είδος τεστ για το σώμα.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης προκύπτει η πλήρωση περιοχή του σηραγγώδους σώματος του αρτηριακού αίματος. Έτσι αρχίζει την απελευθέρωση του νιτρικού οξειδίου που χαλαρώνει τους λείους μύες.

Η διαδικασία της σεξουαλικής διέγερσης είναι υπό τον έλεγχο του το Κεντρικό νευρικό σύστημα και το ενδοκρινικό. Επειδή η ορμόνη τεστοστερόνη πέος άνδρες αυξάνει σε μέγεθος.

Ο μηχανισμός της στύσης:

 1. Είναι αγγειοδιαστολή του πέους. Αυτό αυξάνει τη ροή του αίματος στα όργανα της πυέλου, η οποία συμβάλλει στην πλήρωση των σπηλαιώδη σώματα.
 2. Την απελευθέρωση του νιτρικού οξειδίου. Αυτό οδηγεί σε χαλάρωση των λείων μυών. Η αντίδραση αυτή θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε το συγκεκριμένο σώμα, αρσενικό μέλος, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.
 3. Το σύστημα μονάδα από την εκροή του αίματος από την σπηλαιώδη σώματα. η Αντίδραση οδηγεί σε μια αύξηση στην αντίσταση της φλεβικής εκροής και την ταχεία πλήρωση του σπηλαιώδη σώματα του πέους με αίμα.

Άμεσα του σηραγγώδους σώματος του αρτηριακού αίματος προέρχεται από το ζευγάρι βαθιά αρτηρίες του πέους και αναχωρούν από τους σπειροειδείς αρτηριολίων. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας κανονικής στύσης δεν έχει σπάσει η δύναμη του πέους — υπάρχει μια σταθερή φλεβική εκροή επαρκή για την κανονική λειτουργία των ιστών του πέους.

Για τη διατήρηση της σεξουαλικής διέγερσης είναι το κλείσιμο των φλέβες. Έλεγχος της στυτικής λειτουργίας από το Κεντρικό νευρικό σύστημα. Η επίτευξη της πλήρους στύσης εξαρτάται από την πλήρη λειτουργία του το αυτόνομο (συμπαθητικό και παρασυμπαθητικό) και το σωματικό νευρικό σύστημα.

Αν διαταραχθεί ένα από τα συστήματα αυτά, στη συνέχεια, την ανάπτυξη της στυτικής δυσλειτουργίας.

Προβοκάτορες ανικανότητα μπορεί να ενδοκρινικό και ψυχικές ασθένειες, διαταραχές του μεταβολισμού του τραυματισμού του νωτιαίου μυελού. Σε αυτή την περίπτωση, η θεραπεία θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Μπορείτε να κάνετε ασκήσεις για την ενίσχυση στύσεις

Η δραστικότητα είναι μια φυσιολογική αντίδραση του σώματος. Αναπτύχθηκε πολλές σειρές ασκήσεων που επηρεάζουν τη στύση. Αλλά είναι ασκήσεις για το πέος; Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην επίδραση της άσκησης στις φυσιολογικές διαδικασίες του σώματος.

Η σωματική δραστηριότητα επηρεάζει θετικά στο ουρογεννητικό σύστημα και τη θεραπεία πολλών ασθενειών. Ειδική θεραπεία όχι μόνο θα βοηθήσει να αποκατασταθεί η ροή αίματος στο σεξουαλικό όργανο, αλλά επίσης να αυξήσει την πληρότητα της σπηλαιώδης κοιλότητα. Διάφορες τεχνικές χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των παθήσεων του προστάτη, την ανικανότητα και το ουρογεννητικό παθολογίες.

Τα οφέλη της άσκησης για το πέος:

 1. Η σύνθεση της τεστοστερόνης. Η σωματική δραστηριότητα γενικά έχει μια θετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Στον αθλητισμό επιτάχυνση του μεταβολισμού, η οποία αυξάνει την παραγωγή των ανδρογόνων ορμονών.
 2. Γενική ενδυνάμωση. Να φέρει το σώμα σε τόνο με ειδικές ασκήσεις. Ειδικές ασκήσεις για το κράτος συμβάλλει στην χαλάρωση των λείων μυών που μεταχειρίζεται τη στυτική δυσλειτουργία.
 3. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας διαδικασία. Από την πληρότητα του σπηλαιώδη κοιλότητα εξαρτάται από τη δύναμη και την σκληρότητα της στύσης. Όσο ταχύτερη είναι η κυκλοφορία, η καλύτερη και πιο ευέλικτη πέους για σεξουαλική διέγερση.
 4. Η αύξηση στα επίπεδα της σεροτονίνης. Η τεστοστερόνη επηρεάζει τη σεξουαλική επιθυμία σε μεγαλύτερο βαθμό. Υπάρχουν, ωστόσο, η σεροτονίνη, η ντοπαμίνη και οι ενδορφίνες — ορμόνες ευτυχίας που βελτιώνουν τη διάθεση και να εξαλείψει την καταπίεση των ανδρών, διατηρώντας τη φυσιολογική ψυχολογική κατάσταση.
 5. Αύξηση της αντοχής. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να ασκήσουν και να εκτελέσει τις ασκήσεις για να ενισχύσει το πέος. Ο άνθρωπος γίνεται περισσότερη αντοχή στο σεξ, εκτεταμένη σεξουαλική επαφή και αυξάνει την ευχαρίστηση.
πώς να αυξήσει τα κράτη

Γυμναστική για προσωπική τους μυς και άλλα είδη των ασκήσεων θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε λεπτή προβλήματα στο κρεβάτι. Να συνταγογραφήσει τη φυσική θεραπεία ως συμπληρωματική θεραπεία. Για τον ιατρικό σκοπό αυτό, συνιστάται να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Πώς γίνεται η άντληση των κρατών σχετικά με την ισχύ, σύμφωνα με τους άνδρες:

 • αυξημένο ενδιαφέρον για σεξ, αν είχε φύγει;
 • ανακαινισμένο το βράδυ και το πρωί στύση;
 • λάβετε την σκληρότητα του πέους, που είναι αναγκαία για τη σεξουαλική επαφή;
 • υπάρχει μια Γενική αποκατάσταση της ανδρικής υγείας.

Η γυμναστική είναι μόνο συμπληρωματικά προς την κύρια θεραπεία. Συνταγογραφείται την άντληση του πέους σε ασθενείς που πάσχουν όχι μόνο από στυτική δυσλειτουργία αλλά και η πρόωρη εκσπερμάτιση. Η άσκηση θα σας βοηθήσει με την υποτονική δραστικότητα.

Το πέος διεύρυνση των ασκήσεων

Αναπτυχθεί πολλές τεχνικές για να αυξήσει το πέος: ασκήσεις, εργαλεία και αντλίες για ένα κράτος, διάφορα κρέμα. Μερικοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πάει κάτω από το χειρουργό με το μαχαίρι του για να κάνει περισσότερα από το μέγεθος των 3-5 cm.

Το φιλόξενο τη φόρτιση και την κανονική απόδοση των συστημάτων που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσουν την ανικανότητα, αύξηση του μεγέθους του πέους. Αυτό συμβαίνει λόγω βελτιώσει την πληρότητα των σηραγγωδών σωμάτων. βελτίωση της ποιότητας της στύσης, η οποία θα αυξήσει οπτικά το μέγεθος μερικές ίντσες.

Είναι δυνατόν να εκτελέσει όχι μόνο εξειδικευμένες ασκήσεις, αλλά και για την άντληση τους κοιλιακούς, τους μυς των ποδιών και των γοφών. Η σωματική δραστηριότητα βοηθά στην καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας. Κάνοντας απλές ασκήσεις κάθε μέρα, μπορείτε να πάρετε καταπληκτικά αποτελέσματα: αύξηση του μεγέθους του πέους, τη διόρθωση των ορατών ανατομικές ανωμαλίες, να βελτιώσει τη δραστικότητα.

Αποτελέσματα

Επηρεάζει τη δραστικότητα όχι μόνο σωματικές ασκήσεις, αλλά και επεμβατικές μέθοδοι θεραπεία της ανικανότητα. Για να αυξήσει το σεξουαλικό ενδιαφέρον τους άνδρες με τη χρήση του προστάτη μασάζ και φυσιοθεραπεία.

Μόνο που πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες, ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών:

 • κάνετε τις ασκήσεις τακτικά, κατά προτίμηση καθημερινά.
 • η φόρτιση δεν θα πρέπει να φέρει δυσφορία ή πόνο;
 • να αυξήσει σταδιακά το φορτίο *
 • οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Επιπλέον, θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τις κακές συνήθειες, να ομαλοποιήσει την λειτουργία της ημέρας, για την ισορροπία δυνάμεων. Συνιστάται να παρακολουθείτε το επίπεδο που καταναλώνεται πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες. Χαντάκι ανθυγιεινά τρόφιμα και fast food.

Μασάζ

Το μασάζ είναι μια μέθοδος για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Φυσική θεραπεία είναι στο γραφείο του γιατρού. Ειδικός εκτελεί τη διαδικασία μέσα σε 2-3 λεπτά. Η στύση εμφανίζεται πολύ γρήγορα.

Τα οφέλη του μασάζ του προστάτη:

 • θεραπεία της προστατίτιδας οξείες και χρόνιες τύπου *
 • κατάργηση της στασιμότητας προστατική έκκριση;
 • η αποκατάσταση της λειτουργικότητας του προστάτη αδένα;
 • ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος των οργάνων της πυέλου.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες οδηγούν σε μια φυσιολογική στύση. Για να πραγματοποιήσει τη διαδικασία του στο σπίτι, αλλά συνιστάται να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, αυτός θα σας πει όλες τις αποχρώσεις του μασάζ.

Πώς είναι η διέγερση του προστάτη:

 1. Πλύνετε τα χέρια σας. Το καλύτερο είναι να κόψει τα νύχια και τη θεραπεία σας δείκτη ειδική απολύμανση πράκτορα.
 2. Χρήση της λίπανσης. Το λιπαντικό θα απαλλαγείτε από δυσάρεστες αισθήσεις. Για την προστασία από την μόλυνση που χρησιμοποιεί το ειδικό μικρό προφυλακτικό.
 3. Υιοθετήσει τη σωστή στάση του σώματος. Ο άνθρωπος πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό του και να λυγίσει τα πόδια του για τον εαυτό του.
 4. Το βάθος της διείσδυσης. Δεν είναι σε θέση να εισαγάγετε το δείκτη σας. Αρκετά για να διεισδύσει στον πρωκτό των ζώων 3-5 cm.
 5. Νιώθω για τον προστάτη. Ο προστάτης είναι ένας καρυδιάς μεγέθους. Είναι ένα μικρό, πυκνό σχηματισμό.
 6. Πιέστε προς τα κάτω το ύφασμα. Σε πυκνές περιοχές, πιέστε το πλήκτρο είναι ισχυρότερη, μαλακό χαϊδεύει απαλά.

Για να εκτελέσετε το μασάζ μπορεί να είναι όπως και ο ίδιος και ο συνεργάτης του. Συχνά αυτή η μέθοδος ζευγάρια χρήση θεραπείας ως ένα παιχνίδι σεξ στο κρεβάτι. Αρκετά για 1-2 λεπτά από την έκθεση στον προστάτη να προκαλέσει στύση.

Τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και προφυλάξεις, είναι δυνατόν να θεραπεύσει τη στυτική δυσλειτουργία στο σπίτι από τον εαυτό σας. Ωστόσο, αν καρκινικές βλάβες και αδένωμα του προστάτη δεν συνιστάται να εφαρμόζουν το μασάζ. Αν αισθανθείτε δυσφορία διακόψει τη διαδικασία.

πέος διεύρυνση.

Αν ένας άνθρωπος αισθάνεται ψυχολογική δυσφορία, μπορείτε να δοκιμάσετε μια μη-επεμβατική τεχνική του μασάζ. Θα χρειαστείτε μια μπάλα του τένις. Ένας άντρας κάθεται σε μια καρέκλα, για τη θέσπιση ανάμεσα στο όσχεο και τον πρωκτό, ένα στρογγυλό αντικείμενο. Είναι ρόλος, ωθώντας μια μπάλα προς την περιοχή του προστάτη.

Μασάζ για να βοηθήσει, θα πρέπει να διενεργούν τη διαδικασία τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα. Ένα μήνα αργότερα, ο ασθενής θα παρατηρήσετε μια αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας, το κράτος θα μπορεί να ανταποκρίνεται σε διέγερση. Μετά από 2-3 μήνες εξαλείφει τα συμπτώματα της ανικανότητας.

Ασκήσεις Kegel

Το διάσημο Kegel τεχνική έχει βοηθήσει πολλές γυναίκες να αντιμετωπίσουν το τέντωμα των μυών μετά τον τοκετό. Τέτοιες ασκήσεις από τα γεννητικά όργανα προοριζόταν αρχικά για το ωραίο φύλο. Στη συνέχεια, αναπτύχθηκε μια σειρά από ασκήσεις ειδικά για τους άνδρες.

Ενδείξεις για τη γυμναστική Kegel:

 • μετεγχειρητική αποκατάσταση.
 • αιμορροΐδες;
 • νόσο του προστάτη (προστατίτιδα, καλοήθης υπερπλασία του προστάτη);
 • προβλήματα με την ούρηση;
 • στυτική δυσλειτουργία.

Αντενδείξεις για την εκτέλεση όχι, αυτές οι ασκήσεις μπορεί να κάνει ο καθένας. Η άσκηση αυξάνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου, αυξάνει τη δράση των ναρκωτικών θεραπεία. Πώς να αντλεί το πουλί, και τι να εκτελέσει τις ασκήσεις — δείτε τον πίνακα.

Άσκηση

Περιγραφή

Προσεγγίσεις

Η τάση του ηβικού-κοκκυγικό μυς

Για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση σε οποιαδήποτε θέση. Πιο εύκολο να το κάνεις καθιστός. Καθίστε σε μια καρέκλα, να χαλαρώσετε. Στη συνέχεια στέλεχος των μυών του πρωκτού, που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει η οικεία περιοχή. Κρατήστε την ένταση για λίγα δευτερόλεπτα και την απελευθέρωση. Μπορείτε να περιπλέξει το έργο και να εκτελέσει τις ασκήσεις σε όρθια θέση.

Εκτελέστε κάθε άσκηση για ένα λεπτό. Σταδιακά περιπλέξει το έργο. Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να εκτελέσει τις ασκήσεις για 5-10 λεπτά.

Ουρήθρας κατάρτισης

Η άσκηση αυτή μπορεί να εκτελεστεί μόνο στην τουαλέτα. Ο άνθρωπος πρέπει να σταματήσει η διαδικασία της ούρησης να κρατήσει τα ούρα στην ουρήθρα για μερικά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, να συνεχίσει το άδειασμα της ουροδόχου κύστης. Την πρώτη φορά, μπορείτε να αισθάνονται τον πόνο της ουροδόχου κανάλι είναι μια φυσιολογική αντίδραση.

Επαναλάβετε με κάθε ταξίδι στην τουαλέτα.

Κλιπ μυών

Η άσκηση δεν είναι για αρχάριους. Η τεχνική αυτή γίνεται, αν υπάρχει μικρή πρακτική εμπειρία. Συνιστάται να αρχίσει την κατάρτιση μετά από μια εβδομάδα από την τακτική οικεία δαπάνη. Σφίξτε τους μυς του πρωκτού, προσπαθώντας να περιλαμβάνουν την οικεία μυς. Κρατήστε αυτή τη θέση για 20-30 δευτερόλεπτα. Χαλαρώστε, επαναλάβετε την άσκηση.

Συνιστάται ότι, για πρώτη φορά, εκτελέστε 2-3 σετ. Αύξηση του φορτίου σιγά-σιγά. Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να εκτελέσετε την άσκηση 10 φορές με καθυστέρηση 1 λεπτού.

Όταν ολοκληρώσετε Kegel να μην στέλεχος άλλους μυς, εκτός από τη σεξουαλική. Συνιστάται να κάνετε τις ασκήσεις καθημερινά. Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι η γυμναστική, χωρίς να ξεφεύγει από το χώρο εργασίας. Κανείς δεν θα παρατηρήσετε ότι έχετε την άσκηση.

Jelking

Jelking είναι ένα σχετικά νέο είδος της κατάρτισης για το κράτος. Πρόκειται για μια αρχαία Αραβική τεχνική που όχι μόνο βοηθά στην εξάλειψη υποτονική δραστικότητα, αλλά επίσης να αυξήσει το μέγεθος του πέους του.

Οφέλη της jelqing:

 • αυξάνοντας το μήκος και την περίμετρο του πέους;
 • η αύξηση της πληρότητας περιοχή των σηραγγωδών σωμάτων;
 • βελτίωση της ποιότητας της στύσης (σκληρότητα και πυκνότητα);
 • κατάργηση της στασιμότητας του σπέρματος.
ασκήσεις για το πέος

Κατακτήστε την τεχνική της εκτέλεσης είναι δύσκολη, καθώς η τεχνική εφαρμόζεται σπανίως. Βασίζεται σε ειδική εκπαίδευση των microtrauma των ιστών. Η δράση απευθύνεται σε αύξηση κράτους, μπορεί να συγκριθεί με ένα μυ: κατά την άσκηση μυϊκές ίνες είναι τραυματίες, και ανάπαυσης, ενώ στη θέση τους από άλλες μυϊκές ίνες, αλλά και μεγάλες από την προηγούμενη.

Με την πρόοδο της υγρής ασκήσεις:

 1. Αναλάβει τη φροντίδα της λίπανσης. Να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσει ένα λιπαντικό κατά τη διάρκεια της jelqing.
 2. Πάρτε μια μικρή στύση. Δεν χρειάζεται μια πλήρη σεξουαλική ανταπόκριση, αλλά χαμηλής πυκνότητας δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει να αυξήσει το σεξουαλικό όργανο του 50-70%.
 3. Κάνετε την άσκηση στέκεται στο σεξουαλικό όργανο ήταν παράλληλα με το πάτωμα. Αν υπάρχει μια μετώπη σε ορθή γωνία με το σώμα, ακριβώς η αντίδραση έπρεπε να επιτευχθεί.
 4. Πιάστε το δαχτυλίδι κόκορας. Χέρι πιέστε το πέος του αντίχειρα φτάσει το δείκτη σας. Δεν χαλαρώνετε το σφίξιμο για λίγα δευτερόλεπτα σε μέτρια ταχύτητα με τα πόδια στο κεφάλι.
 5. Όταν το αριστερό χέρι (το πρώτο) φθάνει σε μία ακραία σάρκα, μπορείτε να βάλετε το επόμενο χέρι στη βάση. Και πάλι σχηματίζουν ένα δακτύλιο, και επαναλάβετε την άσκηση.

Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να προσθέσετε λίπανση.

Ο κίνδυνος της τεχνικής είναι ότι είναι δυνατόν να βλάψει το πέος.

Κάνετε την άσκηση 2 φορές την εβδομάδα. Την επόμενη στύση, το πέος πρέπει να είναι μεγάλες.

Jelking βασίζεται στην αύξηση της κοιλότητας του σηραγγώδους σώματος, δηλαδή, γίνεται ένα μεγάλο χώρο για την πλήρωση με το αρτηριακό αίμα. Η άσκηση αντενδείκνυται εάν υπάρχουν ανωμαλίες στη δομή των γεννητικών οργάνων. Η τακτική εφαρμογή της τεχνικής αυτής θα βοηθήσει στην εξάλειψη της σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

28.12.2018