Πώς να αυξήσει τα κράτη με σόδα

>

Στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που θα αρνούνται να αυξήσει τον ανδρισμό μια δοκιμασμένη μέθοδος. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από τρόπους που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, και να αποκαταστήσει την πίστη στον εαυτό σου.

σόδα για τη διεύρυνση πεών

Παρά τις πραγματικά αποδοτικές και αποτελεσματικές μεθόδους μεγέθυνσης πέους, οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ ψάχνουν για νέες επιλογές που θα σας βοηθήσουν με την αύξηση σε μικρότερο χρονικό διάστημα, με τη μέγιστη αποδοτικότητα.

Πρόσφατα υπήρξε μια ενδιαφέρουσα τρόπος για να αυξήσει το πέος με τη βοήθεια της σόδας ψησίματος. Μερικά σχόλια από τους άνδρες μαρτυρούν το γεγονός ότι η σόδα επηρεάζει την ανάπτυξη του πέους, ώστε να αυξάνεται κατά λίγα εκατοστά. Είτε έτσι, αυτό στην πραγματικότητα;

Είναι περισσότερη λεπτομέρεια για να κατανοήσουν την επίδραση των μαγειρική σόδα για την ανάπτυξη ενός κράτους, και αυτό επηρεάζει καθόλου; Επιπλέον, θα πρέπει να μάθετε ποιος είναι δεν είναι κατάλληλο για μια τέτοια μέθοδος αύξησης.

Σόδα για να αυξήσει το πέος

Η μαγειρική σόδα είναι γνωστή σε όλους από την παιδική ηλικία. Είναι ευρέως χρησιμοποιημένος στις οικιακές άποψη, είναι σχεδόν πάντα χρησιμοποιείται στα ψημένα προϊόντα από αλεύρι. Ωστόσο, όπως δείχνει η πρακτική, το σύγχρονο κόσμο, για αυτό το υπέροχο ιδιότητες της σκόνης δεν τελειώνει εκεί.

Αποδεικνύεται ότι η σκόνη δεν είναι μόνο σε θέση να αντικαταστήσει το σπίτι σας κουτί πρώτων βοηθειών, βοηθώντας να εξαλείψει πολλές ασθένειες, αλλά και να παρέχει την αύξηση πεών.

Είναι απαραίτητο να πούμε ότι η μαγειρική σόδα δεν αυξάνει άμεσα το αρσενικό όργανο, είναι απλά μια ουσία η οποία διεισδύει στο ανθρώπινο σώμα, μπορούν να αραιώσουν το αίμα. Πώς αυτή η ικανότητα θα σας βοηθήσει να επιταχύνει την ανάπτυξη του πέους.

 • Κριτικές για άνδρες δείχνουν ότι η θεραπεία με τη σόδα κατά τη διάρκεια της άσκησης για να διευρύνει το πέος, παρέχει μια πιο ελεύθερη διέλευση του αίματος μέσα στο σώμα, ιδιαίτερα στον ανδρισμό.
 • Ως συνέπεια, κατά τις διάφορες ασκήσεις που επικίνδυνους θρόμβους αίματος, όπως η Στερέωση, είναι απλά δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Αυτό είναι, για να εκτελέσει τα σχόλια μαγειρική σόδα βοηθά να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της άσκησης, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη του πέους είναι ταχεία, και η εμφάνιση των διαφόρων εσωτερικών επιπλοκές ελαχιστοποιείται.

Ωστόσο, οι γιατροί δεν τηρούν αυτή την άποψη, παρά τα πολλά θετικά σχόλια άνδρες και πιστεύω ότι η θεραπεία σόδα "σκότωσε" το στομάχι εξασφαλίσει σοβαρά προβλήματα υγείας και, στη συνέχεια, πέος διεύρυνση σίγουρα θα υποχωρούν στο παρασκήνιο.

Πώς να κάνει σόδα;

Παρά τη γνώμη των ιατρών, θα πρέπει να μάθετε πώς οι άνδρες έχουν θετικά αποτελέσματα με αυτή τη σκόνη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άντρες ισχυρίζονται ότι αυτή η μέθοδος βοηθά να αυξήσει το πέος από 1-2 cm σε μόλις έναν μήνα, και στην απόδειξη των λόγων του, αποδεικνύουν τη φωτογραφία τους αποτελέσματα.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές του διαιτητικού νατρίου, το οποίο μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη του πέους:

το πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα
 1. Η πρώτη μέθοδος περιλαμβάνει την πρόσληψη μισό κουταλάκι του γλυκού την ημέρα. Η σκόνη πρέπει να διαλυθεί σε ζεστό νερό (250 ml) για να πιείτε το αμέσως μετά το κύριο γεύμα.
 2. Η δεύτερη μέθοδος που λέει ότι για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ένα τόσο μικρό ποσό της σόδας θα βοηθήσει, και θέλετε να προστεθεί σε 250 ml νερού 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.
 3. Η τρίτη μέθοδος μπορεί να αποδοθεί σε μια σταδιακή αύξηση σε σκόνη όγκο. Πρώτα διαλύονται σε 250 ml μερικούς κόκκους σόδα, αυξάνοντας σταδιακά την ποσότητα με ένα κουταλάκι του γλυκού.

Παρά το γεγονός ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε το κράτος, οι κριτικές του είναι μάλλον αντιφατικές. Κάποιοι άντρες υποστηρίζουν ότι το πέος δεν αυξάνεται, αλλά πόνος στο στομάχι προκύψει.

Άλλοι άντρες υποστηρίζουν το αντίθετο, λέγοντας ότι η σκόνη τροφίμων για την ανάπτυξη ενός κράτους είναι πανάκεια, χάρη σε αυτήν, πολλοί ήταν σε θέση να αυξήσει τα κράτη, που δεν επηρεάζεται αρνητική επίδραση στο σώμα.

Καταστάσεις στις οποίες η χρήση της σόδας είναι σκόπιμο και είναι επικίνδυνο για την υγεία:

 • Αύξηση της οξύτητας του στομάχου.
 • Αν ένας άνθρωπος έχει μια ιστορία του διαβήτη.
 • Κακοήθη νεοπλάσματα.
 • Μειωμένη οξύτητα του στομάχου.

Αν οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ έχει τουλάχιστον μία αντένδειξη, είναι καλύτερα από τέτοιο τρόπο για να δώσει. Μπορείτε να δώσουν προσοχή σε άλλα διεύρυνση μεθόδους, όπως η κενή αντλία, η οποία λειτουργεί στο στυτικής ιστούς, διεγείρει την ανάπτυξη τους, έτσι ώστε τα κράτη αυξάνεται σε όγκο.

Όχι λιγότερο αποτελεσματική θα είναι εξειδικευμένες κρέμες κατασκευασμένο από ισχυρά φυτικά συστατικά που συμβάλλουν στο σχηματισμό νέων κυττάρων μέσα στο σηραγγώδη σώματα, ως αποτέλεσμα, η αρχή αυξήθηκε κατά μερικά εκατοστά.

Στερέωσης

Λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει καμία οριστική απάντηση, μπορώ να χρησιμοποιήσω σόδα για να αυξήσει το κράτος, και αν αυτή συμβάλλει στην ανάπτυξη του πέους του, είναι σκόπιμο να συνδυαστεί με την πρόσληψη σόδα και την άσκηση Στερέωσης.

Στερέωσης (από την αγγλική. στερέωσης-ζυγό) – η κύρια ώθηση της άσκησης, υπάρχει ένα κλιπ εξωτερικές φλέβες, σύμφωνα με την οποία το αίμα να ρέει ελεύθερα μέσα στο σεξουαλικό όργανο, αλλά η εκροή δεν συμβεί, ή υπάρχει αλλά είναι ελάχιστη. Τεχνική χαρακτηριστικά:

 1. Για την ανάγκη κατάρτισης ενός κλειδαρά ή η αυτοκίνητη μάνικα σφιγκτήρες, το οποίο μπορεί να τσιμπήσετε το πέος, συγκεκριμένα τη βάση του.
 2. Αρχικά, αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι όχι περισσότερο από 5 λεπτά.
 3. Το χρονικό πλαίσιο μαθημάτων αυξάνεται σταδιακά και μπορεί να φτάσει μέχρι και 40 λεπτά.
 4. Κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, θα πρέπει να συνεχίσουμε, ακόμη και αν ο άνθρωπος αισθάνεται άβολα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η εκπαίδευση LK των μυών που προωθεί την ανάπτυξη του ανδρισμού, ακόμη και χωρίς τη χρήση μαγειρική σόδα. Σε αυτό το πλαίσιο, επειδή οι ιδιότητες των μαγειρική σόδα δεν έχει αποδειχθεί για την ανάπτυξη ενός κράτους, από την παραλαβή της, είναι δυνατόν να απέχουν προσοχή τα μαθήματα.

Για να αποκτήσετε μια μόνιμη επίδραση, Σύσφιξης είναι αναγκαία για την άσκηση κάθε μέρα για αρκετούς μήνες. Αν δεν κάνετε τις αδικαιολόγητες διακοπές, τηρούν αυστηρά τις συστάσεις για την άσκηση, μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη 2-3 cm για 5-7 μήνες.

λουτρά με μαγειρική σόδα

Εν κατακλείδι, είναι σημαντικό να πούμε ότι η μαγειρική σόδα είναι μια αμφιλεγόμενη μέθοδος για την αύξηση στα γεννητικά όργανα, οπότε είναι καλύτερα να μην το ρισκάρετε και να δώσει προτεραιότητα σε μια πραγματικά αποτελεσματική και αποδεδειγμένη τρόπους Στερέωσης, μια εξειδικευμένη κρέμα, αντλία κενού, συσκευή επέκτασης, κ. λπ. Ενδιαφέρον βίντεο σε αυτό το άρθρο προσφέρει ενδιαφέρουσες επιλογές για τη διεύρυνση πεών.

31.12.2018