Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι; 5 αλάνθαστοι τρόποι

Πώς να αυξήσει το πέος στο σπίτι είναι ένα επίκαιρο θέμα για τους περισσότερους άνδρες.

Ο λόγος για αυτό δεν είναι μόνο η δυσαρέσκεια με το φυσικό της στήθος, αλλά η επιθυμία να ξεχωρίζουν.

το πέος διεύρυνση στο σπίτι

Πολλοί είναι οι άντρες που ενδιαφέρονται, από πέος διεύρυνση στο σπίτι είναι η πιο προσιτή και εύκολη μέθοδος που δεν απαιτεί υψηλό κόστος υλικών.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της δράσης των μέσων

Η κύρια πτυχή για να αυξήσει το πέος στο σπίτι είναι η κανονικότητα και τον τρόπο χρήσης των τεχνικών. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρήσει τα αποτελέσματα και, συνεπώς, συμβάλλει στην ενίσχυση τους. Έτσι, είναι δυνατόν να αυξήσει σημαντικά το κράτος λίγους μήνες.

Είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι οι μέθοδοι αυτές έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τη συμβατική χειρουργική επέμβαση:

 • Εξοικονόμηση. Το σπίτι μέθοδο της διεύρυνσης πέος περιλαμβάνει συνήθως μια πολύ μικρότερη ποσότητα κόστος από τη χρήση των διαφόρων κρέμες, τονωτικά και, ιδίως, τη λειτουργία του.
 • Εύκολο. Για να κάνει αρκετά για να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά βίντεο. Αυτά τα βίντεο να βοηθήσει να αποφύγετε τους τραυματισμούς, όταν ασκείστε. Η εφαρμογή τους συνήθως δεν απαιτούν πρόσθετο εξοπλισμό και συσκευές.
 • Η έλλειψη αναφοράς στο χώρο. Για να αυξήσετε τον ανδρισμό σε οποιαδήποτε κατάλληλη θέση και στο κατάλληλο χρόνο. Η χρήση των μεθόδων αυτών δεν απαιτείται η συμμόρφωση με τους ειδικούς όρους.
 • Ασφαλείας. Για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους στο σπίτι μπορείτε να τον εαυτό σας, χωρίς σοβαρές συνέπειες και ζημιά στο σώμα. Γνωρίζοντας αποτελεσματικές μέθοδοι που μπορείτε να αποφύγετε μακρά προετοιμασία για τη χειρουργική επέμβαση και μακρά ανάρρωση μετά την προπόνηση. Επιπλέον, ως εκ τούτου, είναι ρεαλιστικό να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών.

Όταν ένας άνθρωπος μυημένος στις μεθόδους μεγέθυνσης πέους, είναι πολύ πιο εύκολο να επιλέξετε το απαραίτητο και το πιο βολικό για σας. Όλα τα μέσα μπορείτε πάντα να επιλέξετε την τεχνική που θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

η αύξηση του μέλους του σώματος τρόπους

Η χρήση των πρόσθετων υλών

Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο, αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένες τεχνικές απαιτούν πρόσθετα κεφάλαια. Έτσι, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε το λιπαντικό (γράσο) για μασάζ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η χρήση των αυξήσεων μεθόδους που βασίζονται στη χρήση της σόδας κάθε φορά που απαιτεί μια θρεπτική κρέμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το παιδί – είναι απαραίτητη για να ενυδατώσει το δέρμα του πέους και να αποφύγετε το ξεφλούδισμα και τον ερεθισμό. Αυτή η μέθοδος μπορεί επίσης να απαιτούν τη χρήση προστατευτική κρέμα για τα χέρια, το δέρμα — με την τακτική χρήση, μπορεί να στεγνώσει και να σπάσει.

Πέος διεύρυνση στο σπίτι – αυτό είναι μια αρκετά δύσκολη διαδικασία που απαιτεί καλή υπομονή και υψηλή αυτο-οργάνωση. Όταν εφαρμόζεται σωστά, σχεδόν κάθε μέθοδος δίνει τη δυνατότητα να κάνετε το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι για δωρεάν και μάλλον γρήγορα. Γνωρίζοντας πώς να αυξήσει το πέος στο σπίτι, μπορείτε να ξεχάσετε για τις δαπάνες για κρέμες και αλοιφές, τζελ και τα χάπια, τα οποία γίνονται συχνά το αντικείμενο της παραποίησης / απομίμησης.

Μια επισκόπηση από τα πιο δημοφιλή εργαλεία και τεχνικές

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Οι τεχνικές αυτές είναι κατάλληλες για διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων και να αγωνιστούν για την ανάπτυξη του πέους στο σπίτι χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση. Η χρήση τέτοιων μεθόδων για την αύξηση όχι μόνο σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα και να προστατεύσετε τον εαυτό σας από απάτες.

Τι δεν πρέπει να περιμένουμε από σπιτικές συνταγές για τη διεύρυνση πεών:

 • Η ταχεία αύξηση σε μέγεθος. Ούτε η διάρκεια, ούτε το πάχος του πέους δεν μπορεί να αυξηθεί πολύ γρήγορα, χωρίς χειρουργική επέμβαση. Αλλά σε αντίθεση με την ιατρική, τη χρήση των εν λόγω τεχνικών επιτρέπει τη διεύρυνση πεών ένδικα μέσα που έχει σπίτι με ελάχιστες παρενέργειες.
 • Η ταχεία αύξηση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής. Παρά την τόνωση της ροής του αίματος στο πέος, το οποίο επιτρέπει τη στύση, τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής δεν αυξάνει ταυτόχρονα.
 • Χωρίς πρόσθετα κονδύλια, το αποτέλεσμα θα είναι λιγότερο έντονη. Μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη στο σπίτι και χωρίς ειδικές κρέμες και αλοιφές, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η διαδρομή απαιτεί περισσότερο χρόνο και υπομονή για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με τη χρήση αλοιφών και τζελ, το οποίο συνέβαλε να αυξηθεί η επιφάνεια κυκλοφορία του αίματος, το αποτέλεσμα συνήθως εκδηλώνεται πολύ πιο γρήγορα.
το πέος διεύρυνση στο σπίτι με το φορτίο

Μεθόδους, από την οποία είναι καλύτερα να απέχουν

Υπάρχουν κάποιες τεχνικές που δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται, διότι μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό. Αξίζει να θυμηθούμε ότι το σπίτι μεθόδους της διεύρυνσης πέος δεν είναι πάντα σε θέση να μεταφέρει μόνο χάρη σε μια τεχνική που βασίζεται σε συμβατική κερδοσκοπία, και ως εκ τούτου πιο επιβλαβή. Ως εκ τούτου, εστιάζοντας στις μεθόδους αύξησης, μπορείτε να περιορίσετε τον εαυτό σας από τη χρήση των αναποτελεσματικών και επιβλαβή τρόπο.

Χάπια

Το πρώτο στοιχείο θα είναι τα ορμονικά χάπια. Είναι τοποθετημένα ως ένα ευέλικτο εργαλείο με πολλά θετικά αποτελέσματα. Τα φάρμακα αυτά συνήθως αποτελούνται από ένα μεγάλο αριθμό ορμόνες και τα βιολογικά δραστικά συστατικά.

Η εφαρμογή τους με στόχο την αύξηση του μεγέθους του ανδρισμού μπορεί να επωφεληθεί μόνο κατά την περίοδο του σχηματισμού και της ανάπτυξης όλων των ιστών στην εφηβεία. Στο τέλος της ενεργού φάσης της ανάπτυξης, να αυξήσουν γρήγορα τα κράτη που χρησιμοποιούν τέτοια φάρμακα αδύνατο.

Επειδή το χάπι περιέχει μεγάλες ποσότητες ορμονών, που μπορεί να επηρεάσει την ορμονική ισορροπία.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη του σοβαρές παραβιάσεις:

 • η απώλεια της στύσης;
 • δυσλειτουργία των αδένων;
 • δυσλειτουργία *
 • παραβίαση ψυχο-συναισθηματικό υπόβαθρο.
 • η ανάπτυξη των σωματικών παθήσεων.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η λήψη hormonotherapy δισκία δημιουργεί ένα βαρύ φορτίο για το συκώτι και τα νεφρά. Αλλά επειδή από την ανεξέλεγκτη χρήση μπορεί να προκαλέσει σοβαρή διατάραξη αυτών των οργάνων.

Αναστολή των εμπορευμάτων

Μέθοδοι σπίτι πέος διεύρυνση τεχνική είναι συχνά βρίσκονται αναρτημένα φορτία στο πέος. Αυτή η τεχνική έχει πολύ βαθιές ρίζες που πάνε πίσω στην ιστορία των Αφρικανικών φυλών. Οι ντόπιοι πίστευαν ότι στην περιοχή του πέους ζει το Άγιο πνεύμα, και, συνεπώς, επεδίωξε να επεκτείνει το μέγεθος του καταφύγιο.

Ως αποτέλεσμα, τα αγόρια από την παιδική ηλικία κρέμασε τα εμπορεύματα στο μέλος του σώματος, αυξάνοντας σταδιακά το βάρος. Αυτό προκαλεί το τέντωμα του ανδρισμού για μερικές δεκάδες εκατοστά. Το πέος γίνεται λεπτό και δεν μπορεί να διατηρήσει μια φυσιολογική στύση.

Ως εκ τούτου, αν ένας άνθρωπος είναι αναζητούν τρόπους για να αυξήσουν τα κράτη σπίτι του, θα πρέπει να απέχουν από τέτοιες προτάσεις. Συχνά αναφέρουν την αναλογία estenders ότι είναι θεμελιωδώς λάθος. Όταν φοράει το διαλυτικό χρώματος πεών είναι σταθερό σε μια συγκεκριμένη θέση, η οποία δεν αλλάζει. Όταν κρέμονται τα αγαθά υπερέκταση και μπορεί ακόμη και ρήξη των ιστών του πέους.

Αποτελεσματικές τεχνικές για την αύξηση του μεγέθους του πέους

Το σπίτι μέθοδο της διεύρυνσης πέος είναι 20% τεχνική και 80% οργάνωση. Μπορείτε συχνά αντιμετωπίζουν αρνητικά σχόλια που έχουν απομείνει κυρίως από τα άτομα που δεν εκτιμήσουμε πλήρως τον πόρο μεθόδους. Η σωστή χρήση τους βοηθά να κάνει ένα πέος διεύρυνση στο σπίτι είναι απλή και ευχάριστη, και το αποτέλεσμα είναι να εξασφαλίσει για πολύ καιρό.

το πέος διεύρυνση μασάζ στο σπίτι

Μασάζ

Μια από τις πιο ευχάριστες και ενδιαφέρουσες τρόπους είναι η χρήση του μασάζ. Το μασάζ βοηθά όχι μόνο να αυξήσει το μήκος των κρατών στο σπίτι, έχει, επίσης, μια σύνθετη επίδραση σε πολλούς τομείς της σεξουαλικής ζωής των ανδρών.

Η χρήση του παρουσιάζει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όταν συνδυάζονται με κρέμες και τζελ, αλοιφές για την ανάπτυξη του πέους, αλλά η απουσία τους αποτέλεσμα από την χρήση του θα εξακολουθεί να είναι ορατό.

Τα οφέλη του μασάζ:

 • Απαιτεί συνημμένα. Για να εκτελέσετε μια απλή βαζελίνη ή baby κρέμα.
 • Διεγείρει τη ροή του αίματος. Η τακτική χρήση αυτού του μασάζ βελτιώνει τη στύση και βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης της στασιμότητας.
 • Διεγείρει την ολιστική ανάπτυξη του σώματος. Με την εφαρμογή του μασάζ μπορείτε να επιτύχετε αυτό θα αυξήσει όχι μόνο το μήκος αλλά και το πάχος του σώματος.
 • Βελτίωση της δραστικότητας. Η διέγερση της ροής του αίματος αυξάνει τη μεταφορά των θρεπτικών ουσιών στο χώρο του μασάζ. Αυτό οδηγεί σε αυξημένη λίμπιντο, να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος και την αύξηση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής.
 • Αποτρέπει το σχηματισμό κακοήθων όγκων. Όταν χρησιμοποιείτε μασάζ επαναφέρει τη σωστή ροή του αίματος στους ιστούς, που οδηγεί σε αποτρέποντας τη συσσώρευση στην περιοχή των επιβλαβών ουσιών.

Η χρήση του μασάζ προωθεί την καλύτερη εκτείνεται όχι μόνο το σηραγγώδες σώμα, αλλά και το δέρμα του πέους. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από βίντεο πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι με τη βοήθεια του μασάζ. Τα εν λόγω μαθήματα να συμβάλει στην ανάπτυξη των σωστών δεξιοτήτων που είναι το σημείο κλειδί σε αυτή την τεχνική.

Η χρήση τους συμβάλλει επίσης στην πρόληψη των τραυματισμών και το υπερβολικό τέντωμα του δέρματος.

Jelqing

Υπάρχουν πολλές πτυχές στη χρήση της jelqing:

 • Η κίνηση των χεριών κατά την εκτέλεση jelqing πρέπει να είναι συνεχής.
 • Η προσέγγιση της εκσπερμάτωσης γίνεται ένα σήμα για την αναστολή της δράσης. Μετά την εκσπερμάτιση το πέος θα είναι πιο δύσκολο να επιστρέψουν σε μια ανθεκτική θέση, η οποία είναι απαραίτητη για τις ασκήσεις.
 • Την περίμετρο του σώματος των πεών είναι λίγο παρόμοια με τον Αυνανισμό. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σχεδόν μηχανική διέγερση της ροής του αίματος στο σώμα, το οποίο έχει στόχο να ενισχύσει το τέντωμα των σηραγγωδών σωμάτων. ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να διενεργηθεί η αύξηση με τη χρήση αυτού του τύπου της περιμέτρου.
 • Θα πρέπει να διενεργήσουν τη διαδικασία σε καθημερινή βάση – αυτό θα βοηθήσει να καθορίσει το αποτέλεσμα και να το αποθηκεύσετε σε μακροπρόθεσμη βάση.
Σημαντικό σημείο!Μόνο η αυστηρή τήρηση όλων των οδηγιών μπορεί να οδηγήσει σε ένα ορατό αποτέλεσμα.

Ασκήσεις

Η άσκηση είναι ένας άριστος δείκτης για τους αμφισβητίες των ανδρών, η Χρήση αυτού του τύπου των μεθόδων επιτρέπει όχι μόνο να αυξήσει το μέγεθος του πέους σας, αλλά επίσης να μάθετε να ελέγχετε το σώμα σας κατά τη διάρκεια του σεξ.

Στη διαδικασία της άσκησης μπορεί να αυξήσει το κράτος και να ενισχύσει τους μυς του πυελικού εδάφους.

Τα οφέλη της άσκησης:

 • Μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι, χωρίς τη βοήθεια των γιατρών.
 • Η άσκηση διεγείρει την αυξημένη προσφορά ιστών και των μυών. Το αποτέλεσμα είναι στύσης και την αύξηση της ευαισθησίας.
 • Το αποτέλεσμα θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χορήγηση αφεψήματα και αφεψήματα

Αμφίβολη τη μέθοδο της διεύρυνσης πέος στο σπίτι. Είναι με βάση την τονωτική επίδραση των βοτάνων και τανίνες στη σύνθεσή τους. Για να κάνει τέτοια αφεψήματα και αφεψήματα μπορεί να είναι τόσο εσωτερικά όσο και τοπικά. Σχόλια σχετικά με τη χρήση αυτών των κονδυλίων είναι πολύ ασαφής, αλλά επειδή οι άνδρες είναι απρόθυμοι να καταφύγει σε αυτή τη μέθοδο.

Σημείωση: χρησιμοποιείτε μόνο βότανα για να αυξήσει το μέγεθος του πέους δεν θα λειτουργήσει. Αυτή η τεχνική λειτουργεί καλύτερα όταν συνδυάζεται με μασάζ ή Jelqing. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε μια πιο έντονη επίδραση.

Η χρήση μαγειρική σόδα

η αύξηση στο κράτος από το σπίτι ζωμό

Η χρήση διττανθρακικού νατρίου βοηθά στην ενίσχυση της τριχοειδή ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Επίσης, η σόδα είναι γνωστή για την αντιφλεγμονώδη και αντισηπτικό. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξετε το μήκος και το πάχος του ανδρισμού και το σκοπό της πρόληψης των ασθενειών.

Για να εφαρμόσετε ένα τόσο πολύτιμο συστατικό, όπως μαγειρική σόδα, χρησιμοποιώντας διάφορες συνταγές:

 • Με την εφαρμογή του μασάζ με μαγειρική σόδα. Η πιο αποτελεσματική και απλή μέθοδος που εμφανίζει τα αποτελέσματα σε μόλις λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή. Παρόμοια δράση είναι ζεστό, αλλά είναι η σόδα που βρίσκονται συνήθως σε κάθε σπίτι και πιο προσιτή.
 • Η δημιουργία του scrub. Η διαδικασία με ένα scrub για τα γεννητικά όργανα, βοηθά να αποφευχθεί η ανάπτυξη των ασθενειών και αυξάνει τον όγκο των κρατών, αυξάνοντας τη ροή του αίματος. Αυτή η μέθοδος απαιτεί τη χρήση των θρεπτική κρέμα, μετά τη διαδικασία για να μην overdry το δέρμα του κεφαλιού και του σώματος κράτη.
 • Λουτρά με μαγειρική σόδα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί το συντομότερο τα γεννητικά όργανα και ολόκληρο το σώμα. Η χρήση των δίσκων βοηθά να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος και εμποδίζει τη φλεγμονή. Αυτή η μέθοδος δίνει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.
 • Κομπρέσες με μαγειρική σόδα. Βοήθεια για να κάνει το μέγεθος του ανδρικού σεξουαλικού οργάνου πλέον για ορισμένες εφαρμογές. Χρησιμοποιήστε κομπρέσες ως μία από τις πιο αποτελεσματικές συνταγές, και να βοηθήσει να επιτύχει τα πρώτα αποτελέσματα σε 2-3 μέρες.

Ενώ άλλοι εκπρόσωποι του ισχυρότερο φύλο είστε σίγουροι εάν μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη στο σπίτι, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε μερικά μαθήματα σε αυτές τις τεχνικές – είναι εντελώς ακίνδυνα και σε συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς. Επιλέξτε μια μέθοδο – είτε πρόκειται για σπίτι διορθωτικά μέτρα, αντλία κενού, συσκευή επέκτασης ή χειρουργική επέμβαση, εξαρτάται από τις επιθυμίες των ανδρών.

09.01.2019