Ποιες μέθοδοι υπάρχουν για να αυξήσει μέλος

Όλα αυτά είναι τώρα που προσφέρονται στο Διαδίκτυο, στα φαρμακεία και απλά — θαύμα κρέμες, μαγικά χάπια και άλλες χημικές ουσίες, οι οποίες, σύμφωνα με τους πωλητές, είναι σε θέση να αυξήσει το πέος σχεδόν αμέσως πέφτει σε τρεις ομάδες: παρασκευάσματα με βάση τις ορμόνες, χημικές ενώσεις και βιολογικά ενεργών προσθέτων.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Συνήθως ορμονών φάρμακα που περιέχουν στη σύνθεσή τους η τεστοστερόνη και τα παράγωγά της. Μέχρι στιγμής η επίσημη ιατρική δεν έχει εντοπιστεί οποιοδήποτε ορμονικό φάρμακο που είναι εγγυημένη για να αυξήσει το πέος χωρίς να βλάψουν το υπόλοιπο σώμα. Λαμβάνοντας ορμονική φαρμακευτική αγωγή (ακόμη και αυτό δεν είναι που προορίζονται για τη διεύρυνση πεών) θα πρέπει να λαμβάνονται με ιατρική συνταγή και υπό την επίβλεψη ενός γιατρού. Έτσι, αν Σας προσφέρουν για να πιει το "μαγικό ορμόνες" — το ξέρεις αυτό, τουλάχιστον, μια απάτη, ή ένα μεγάλο κίνδυνο για την υγεία Σας. Αν αυτό ήταν δυνατό, τότε δεν θα υπήρχε το ορμόνες αύξησης ανθρωπίνων οργάνων, τα χέρια, τα πόδια, τα μαλλιά, τα προβλήματα με τις μεταφορές φορείς δεν θα υπήρχε. Είχε μια ορμόνη και το νεφρό που είχε καλλιεργηθεί, άλλο ένα ποτό, ένα άλλο χέρι εμφανίστηκε.

Μια άλλη ομάδα φαρμάκων που είναι χημικές ουσίες και σύνθεση ουσιών. Αυτά τα φάρμακα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη στύση (όπως το Viagra και παρόμοια φάρμακα), όχι για την αύξηση του πέους. Πράγματι, όταν παίρνετε αυτό το φάρμακο είναι μια πιο πλήρη στύση, το πέος γίνεται στερεό και οπτικά φαίνεται ότι αυξήθηκε. Στην πραγματικότητα, αυτή η αύξηση είναι προσωρινό χαρακτήρα λόγω πιο ολοκληρωμένη πλήρωση με το αίμα του σηραγγώδους ιστού του πέους. Η μακροχρόνια χρήση αυτών των φαρμάκων οδηγεί στο γεγονός ότι χωρίς το φάρμακο, το κράτος παύει να είναι ενθουσιασμένοι. Επιπλέον, είναι επιβλαβείς, όπως οι ορμόνες επηρεάζουν τα εσωτερικά όργανα, ειδικά το συκώτι.

Η τρίτη ομάδα των βιολογικά ενεργών προσθέτων (BAA). Είναι συγκροτήματα απαραίτητα για τον οργανισμό μέταλλα και βιταμίνες και έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρώσει το έργο της το σώμα — δεν προκαλούν διεύρυνση του πέους. Το φαγητό τους θα αισθανθείτε καλύτερα, ίσως και λιγότερο άρρωστο, μπορεί να βελτιώσει τη στύση. Αλλά το μέγεθος του πέους δεν μπορεί να αλλάξει.

Μασάζ

Η πιο ελκυστική για τους αρχάριους ως μια μέθοδο της διεύρυνσης πέος — χωρίς επιπλέον κόστος (για λίπανση). Διεύρυνση του πέους μέσω του μασάζ ένας από τους παλαιότερους τρόπους για να διευρύνει το πέος. Η ουσία αυτού του μασάζ, ειδικές ασκήσεις για το τέντωμα του πέους, καθώς και με τον extender. Το μασάζ διεγείρει την ανάπτυξη και τη διαίρεση των κυττάρων και των ιστών του πέους αυξάνεται σε όγκο, υπάρχει μια αύξηση του πέους. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος έχει τα δικά της χαρακτηριστικά: θα πρέπει να μάθουν όλες τις ασκήσεις σωστά και να συμμορφώνονται με αυτούς. Πολύ συχνά εσφαλμένα κάνει άσκηση ή υπερβολικά ισχυρή επίδραση οδηγεί σε κακώσεις, εκδορές, ρήξη των αιμοφόρων αγγείων, πόνος στο πέος, μειωμένη δραστικότητα. Οι τραυματισμοί λόγω των επιπτώσεων κατά τη διάρκεια του μασάζ – να χρησιμοποιεί τα χέρια δημιουργεί υψηλή πίεση του αίματος στο σπηλαιώδη σώματα του πέους, η οποία συχνά προκαλεί ρήξη των τριχοειδών αγγείων και αιμορραγία.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της jelqing είναι ότι πολύ συχνά αυξάνεται με τη βοήθεια του πέους παίρνει τη μορφή των νυχτερίδων στη βάση είναι πολύ λεπτότερο λόγω του αυξημένου όγκου μπροστά από το κεφάλι. Πρώτον, το πέος συχνά διαλείμματα στη βάση, και, δεύτερον, η γυναίκα είναι πολύ ωραίο πουλί, το οποίο είναι ο όγκος σε όλο το μήκος — το αντίθετο, όχι κανονική διέγερση της περιοχής από την είσοδο του κόλπου.

Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι η ελάχιστη ψέματα μασάζ είναι 40 λεπτά και αυτό πρέπει να γίνεται καθημερινά για αρκετούς μήνες. Εξαιτίας αυτού η αποτελεσματικότητα του μασάζ σημαντικά να μειώσει την αποτελεσματικότητα της συσκευής επέκτασης: τι μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια της επέκτασης για 4-6 μήνες, με τη βοήθεια του μασάζ θα φτάσει σε 1.5-2 χρόνια.

Κρέμονται, κρέμονται

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Η μέθοδος ανάρτησης βαρών για να διευρύνει το πέος αρχαία, καθώς και μασάζ. Η ουσία της μεθόδου είναι να κρεμάσει το κεφάλι του πούτσου σου ένα φορτίο που θα ασκήσουν το τέντωμα επίδραση στο πέος, τελικά, την ενεργοποίηση των κυττάρων, την ανάπτυξη των ιστών του πέους. Η ανάπτυξη μηχανισμού είναι ακριβώς το ίδιο με το extender, αλλά με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ τραυματική. Πρώτα, χρησιμοποιεί πολύ βάρος αρχικά (πιθανούς τραυματισμούς των συνδέσμων, των ιστών του πέους), και, δεύτερον, το φορτίο είναι συνεχώς κρέμεται ανάμεσα στα πόδια σου (τραυματική), και τρίτον, το σύστημα, την εξασφάλιση του φορτίου στο κεφάλι ατελής, και συχνά οδηγεί σε τραυματισμό. Την ίδια ένταση κατευθύνεται προς τα κάτω, αν και ανατομικά πιο ευνοϊκή κατεύθυνση της δύναμης.

Να μεγέθυνση πέους με τη χρήση κρέμεται ίσως, αλλά η πιθανότητα τραυματισμού είναι πολλές φορές υψηλότερο από ό, τι οποιαδήποτε άλλη μέθοδο της διεύρυνσης πέος. Και την ευκολία της μεθόδου.

Χειρουργική επέμβαση

Κάτω από την αύξηση του μεγέθους του πέους είναι συνήθως κατανοητή μια ειδική διαδικασία που επιτρέπει σε σας για να απελευθερώσει το εσωτερικό μέρος του πέους. Χειρότερα ο σύνδεσμος που κρατά το εσωτερικό μέρος του πέους και το πέος πέφτει έξω, όπως και αν από μέσα. Τα μειονεκτήματα της χειρουργική πέους: οι πιθανές μετεγχειρητικές επιπλοκές (φλεγμονή, αλλαγή στο επίπεδο της στύσης, συρρίκνωση της ουλώδη ιστό, το πέος επιστρέφει σταδιακά στην αρχική του θέση ), το κόστος ($1500-$4000), και περιορισμένα αποτελέσματα (αύξηση του πέους σε μήκος 2,5-3cm, ο όγκος του πέους δεν είναι αυξημένη). Η αύξηση του πέους είναι η εισαγωγή των εμφυτευμάτων στο εσωτερικό του πέους είναι μια ξεχωριστή λειτουργία.

Αντλίες, αντλίες κενού

Η αντλία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τη στύση και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όταν το πέος είναι χαλαρό, ή δεν είναι επαρκώς σταθερά. Η αρχή λειτουργίας της αντλίας: το πέος πιο ενεργά γεμίζουν με αίμα, αν τοποθετηθεί σε μια περιοχή χαμηλής πίεσης στο κύλινδρο της αντλίας. Οπτικά φαίνεται έτσι: το πέος τοποθετείται σε γυάλινη ή πλαστική φιάλη η φιάλη για να πιεστεί το ηβικό οστό. Στη συνέχεια, από την φιάλη αρχίσει να αντλεί τον αέρα, έτσι, η λάμπα δημιουργεί ένα χαμηλής πίεσης, η οποία συμβάλλει στην πλήρωση με αίμα σηραγγώδες σώμα του πέους. Ι. ε. "αντλείται" στο επιθυμητό επίπεδο πέος — και την καταπολέμηση της!

Αν προσπαθείτε να διευρύνει το πέος με τη βοήθεια της αντλίας, απειλεί μεγάλα προβλήματα. Η παρατεταμένη έκθεση της αντλίας στο σώμα του πέους δεν έρχεται μόνο του αίματος και της λέμφου, καθώς και η στασιμότητα του αίματος. Το πέος διογκώνεται, πρήξιμο, ρήξη των αγγείων και αιμορραγία.

Πέος διεύρυνση με την αντλία είναι μια οπτική φύση είναι πιο πυκνά αντλείται με αίμα το πέος μεγαλύτερο και παχύτερο. Αυτό είναι ένα προσωρινό φαινόμενο — την επόμενη φορά χωρίς την αντλία για τα κράτη θα είναι το ίδιο χαλαρό και μικρό. Πρέπει να θυμόμαστε ότι μια αντλία ή η κενή αντλία προορίζεται μόνο για τη βελτίωση της στύσης.

Διαλυτικό χρώματος

Αύξηση του πέους που χρησιμοποιούν την επέκταση κατέστη δυνατή από το 1994. Ήταν τότε, στη Δανία, ήταν κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το πρώτο extender. Η συσκευή επέκτασης είναι μια ιατρική συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να διορθώσετε το σχήμα και το μέγεθος του πέους. Με τη βοήθεια της επέκτασης σωστή καμπυλότητα του πέους και να αυξήσει το μέγεθος του πέους μη χειρουργικό τρόπο. Σήμερα, υπάρχουν μόνο 2 μεθόδους που επιτρέπουν αποτελεσματικά για να αυξήσει το πέος είναι μια χειρουργική επέμβαση και τη χρήση της συσκευής επέκτασης. Επιπλέον, μετά την επέμβαση, είναι απαραίτητο να φορούν τη συσκευή επέκτασης για 2-3 μήνες για να εδραιώσει το αποτέλεσμα.

πέος διεύρυνση

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα στον κόσμο έχουν επιλέξει το πέος διεύρυνση χρήση της συσκευής επέκτασης. Η αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου δεν θα μας προκαλέσει καμία αμφιβολία. Την ίδια παρενέργειες, όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή επέκτασης για σχεδόν 20 χρόνια, δεν αποκαλύπτεται. Εκτός από την αύξηση του πέους συμβάλλει στην πληρέστερη ανέγερση και περισσότερο τη σεξουαλική επαφή.

Ο ρυθμός αύξησης των ιστών του πέους και η συνολική αύξηση δεν μπορεί να είναι εγγυημένη από εμάς. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από την ακριβή συμμόρφωση με τις συστάσεις του κατασκευαστή, τη συχνότητα και τη διάρκεια της, φορώντας της επέκτασης, από τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του οργανισμού, από την ποιότητα των τροφίμων, τις κακές συνήθειες, κ. λπ.

09.01.2019