Κενό πέος διεύρυνση πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της μεθόδου

Κενό πέος διεύρυνση είναι αρκετά χρονοβόρα, αλλά ένας ρεαλιστικός στόχος που μπορεί ειδικό εξοπλισμό άσκησης. Τι είναι αυτές οι συσκευές, και πώς να τα χρησιμοποιήσουν σωστά;

κενό πέος διεύρυνση

Αντλίες και τα χαρακτηριστικά τους

Η αντλία είναι μια ειδική αντλία που γεμίζει τους ιστούς του πέους, προκαλώντας βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Σύγχρονες εξομοιωτές είναι εξοπλισμένα με ειδικές βαλβίδες ασφαλείας που υποστηρίζουν στο εσωτερικό του σκάφους πίεσης λειτουργίας.

Διαλυτικά

Διαλυτικό χρώματος – αυτό είναι ένα άλλο προσομοιωτή που έχει το ακροφύσιο στο κεφάλι του πέους και μια ειδική ρυθμιζόμενη άρθρωση, η οποία μπορεί σταδιακά να τεντώσει το κράτος σε μήκος. Το εργαλείο παρέχει ένα μη-κενό και μηχανικό επίδραση στο σεξουαλικό όργανο, θεωρείται και είναι φθηνότερα. Μείον του προϊόντος – η αδυναμία να αυξήσει τα κράτη πλάτος, και ένα υψηλό κίνδυνο τραυματισμού, αν δεν είστε προσεκτικοί.

Προσομοιωτές: η δημιουργία στο σπίτι

Πώς να κάνει μια συσκευή για τον εαυτό σου; Εάν δεν είστε σε θέση να αγοράσει αυτό το προϊόν, μπορείτε να δοκιμάσετε να το κάνω με τα χέρια μου.

Αντί ενός κυλίνδρου πάρει ένα συνηθισμένο δοχείο αερολύματος κατάλληλο μέγεθος και, στη συνέχεια, αποσυναρμολογήστε και αφαιρέστε το συμπιεσμένο αέρα. Κάνει μια ειδική μανσέτα φιαγμένος από σιλικόνη ή μαλακό χαρτί για να πάει μέσα από το σεξουαλικό όργανο (για να αποτρέψει τη ζημία). Στο κάτω μέρος της δεξαμενής, να κάνει μια τρύπα στην οποία έχει τοποθετηθεί ένα σωλήνα από καουτσούκ. Σε αυτό το σωλήνα που είναι συνδεδεμένος ένα στυλό για τον έλεγχο της πίεσης: μια πρωτότυπη λαβή από επώνυμα αντλίες, μπορείτε να αντικαταστήσετε το πρότυπο αχλάδι από τη συσκευή για τη μέτρηση της πίεσης.

Πριν από τη χρήση, το προσάρτημα πρέπει να αντιμετωπίζεται με αντισηπτικά. Αν το έκανε συσκευή και δεν θα διαφέρει μια ευπρεπή εμφάνιση, ο κύριος στόχος τους, αυτό μπορεί να γίνει.

Τα αποτελέσματα μετά από την κενή τη διεύρυνση πεών;

Τα ακόλουθα είναι τα κύρια πλεονεκτήματα του κενού πέους:

  • εξάλειψη της στυτικής δυσλειτουργίας, την απόκτηση πλήρη στύση;
  • αποτρέψει την πρόωρη εκσπερμάτωση, μειώνοντας την ευαισθησία της κεφαλής αμέσως μετά τη χρήση της αντλίας *
  • αύξηση των κρατών, τόσο σε μήκος και σε πλάτος μέχρι 3-5 cm, ανάλογα με το μέγεθος και τα επιμέρους χαρακτηριστικά.
  • τακτική εφαρμογή αυξάνει την ευαισθησία της κεφαλής, βελτιώνει την ποιότητα της σεξουαλικής επαφής;
  • προσβασιμότητα (εξοπλισμός μπορεί να παραγγελθεί σε φαρμακεία ή σε εξειδικευμένα ηλεκτρονικά καταστήματα).

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κενού τεχνικές

Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου περιλαμβάνουν την ευκολία και την απλότητα, την ταχεία έναρξη της δράσης (μερικά κράτη θα αυξηθεί σε μέγεθος μετά την πρώτη εφαρμογή), καθώς και η δυνατότητα όχι μόνο για τη διεύρυνση πέους, αλλά και την εξάλειψη της στυτικής δυσλειτουργίας εκδηλώσεις (δηλ. η αντλία είναι κατάλληλο για θεραπευτικούς σκοπούς).

κενό πέος διεύρυνση πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος έχει τα μειονεκτήματά του:

  • υπάρχουν αντενδείξεις για την χρήση (για παράδειγμα, η τάση για αιμορραγία, ασθένειες των σεξουαλικών οργάνων, ορισμένες παθήσεις των νεφρών);
  • η πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών (ελαφρούς μώλωπες στο δέρμα, δυσφορία στην χρήση και στην περίπτωση που μια ανέγερση για πρώτη φορά);
  • η ανάγκη για τακτική χρήση δύο φορές την ημέρα για περίπου 40 λεπτά, δηλαδή, θα πρέπει να έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για τέτοιες διαδικασίες.
  • κατά τη διάρκεια της κατάρτισης είναι δεν συνιστάται να πάρετε φάρμακα που επηρεάζουν την αιμοποίηση.
20.01.2019