Τρόποι για να αυξήσει το πέος

Το μέγεθος του πέους είναι ένα θέμα που συναρπάζει κάθε άνθρωπο, ειδικά σε εκείνους που η φύση δεν προίκισε το μεγάλο μέγεθος. Και το πρόβλημα αυτό ανησυχεί πολύ περισσότερο οι ίδιοι οι άνδρες, καθώς οι γυναίκες έχουν αυτό το ζήτημα πιο ουδέτερη στάση. Συγκρότημα που αναπτύσσεται σε άνδρες λόγω του μικρού το μέγεθος του πέους, που αποτυπώνεται όχι μόνο σεξουαλική, αλλά και στην καθημερινή ζωή. Τέτοιοι άνθρωποι είναι συνήθως ντροπαλοί, αποκλειστικά και ανασφαλής, ειδικά όταν ασχολείται με το αντίθετο φύλο.

Παγκόσμια πρότυπα

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Το μέσο μέγεθος του πέους είναι για τους εκπροσώπους των Καυκάσια και Νεγροειδής αγώνες κυμαίνονται σε μήκος από 13 έως 15 ίντσες σε όρθια κατάσταση. Το cm μπορεί να ποικίλει από 10 έως 20 εκατοστά. Αλλά οι ιδιοκτήτες του μέσου μεγέθους, πολύ συχνά υπάρχουν σκέψεις για την "κατωτερότητα". Και μάταια, γιατί στον κόσμο υπάρχουν άντρες που έχουν μικρό πέος, που σε στύση δεν υπερβαίνει τα 5-6 εκατοστά! Αυτή η παθολογία που ονομάζεται μικρό πέος μπορεί να είναι συγγενής ή επίκτητη στη φύση, και η πιο κοινή αιτία είναι ορμονική ανισορροπία στα αγόρια στην παιδική ηλικία και κατά την εφηβεία.

Αλλά η σύγχρονη ιατρική προσφέρει αρκετές λύσεις σε τέτοια προβλήματα, όπως και με χειρουργική επέμβαση, και χωρίς αυτό. Αν και πολλές επιλογές είναι γεμάτη με σημαντικούς κινδύνους.

Κενή αντλία

Η αντλία κενού είναι ένα ειδικό κύλινδρο που ταιριάζει με το αρσενικό όργανο. Βελτιωμένη στύση επιτυγχάνεται με την άντληση του αέρα κυλίνδρων. Αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η μέθοδος δεν είναι αποτελεσματική ή ακόμη και επιβλαβή για τους άνδρες, επειδή ανέγερση περνά αρκετά γρήγορα μετά από μια τέτοια επέμβαση, και η μέθοδος μπορεί να προκαλέσει προσωρινή ανικανότητα, μώλωπες στο πέος, καθώς και η ρήξη των αιμοφόρων αγγείων και των ιστών.

Διαλυτικά

Extender είναι μια ειδική συσκευή που ασφαλίζει το πέος σε ένα εκτεταμένο μέγεθος, έτσι, σταδιακά αυξάνοντας το μέγεθός του. Το σχέδιο της διαλυτικά είναι διαφορετικές από τους κατασκευαστές, αλλά η ουσία του μηχανισμού είναι η ίδια: το πέος είναι σταθερό σε τεντωμένο θέση με ειδικούς σφιγκτήρες για λίγες ώρες την ημέρα, αυξάνοντας την καθημερινή ένταση. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, αυτή η μέθοδος επιτρέπει σε σας για να αυξήσει το μέγεθος του πέους 2-3 ίντσες, αλλά οι ειδικοί σε ιατρικά θέματα σε αυτή τη μέθοδο, η στάση είναι πολύ διαφορετική. Μία ομάδα γιατρών υποστηρίζει ότι η εν λόγω μέθοδος δεν είναι δικαιολογημένη, ενώ άλλοι, αντίθετα, — και μιλάμε για πολύ καλά αποτελέσματα μετά τη χρήση της συσκευής επέκτασης.

Φάρμακα και Συμπληρώματα διατροφής

Αυτό είναι το πιο περιττό και άχρηστο μέθοδος, η οποία εφευρέθηκε από τους κατασκευαστές αυτών των Συμπληρωμάτων διατροφής, προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις του προϊόντος, αλλά πολλοί άνδρες είναι θύματα της διαφήμισης. Το μέγιστο που μπορεί να κάνει Συμπληρώματα διατροφής και τα χάπια είναι να ενισχύσει την ισχύ των ανδρών, στην οποία το σεξ όργανο θα εμφανίζονται ελαφρώς μεγαλύτερα. Ωστόσο, η αύξηση μακρύτερο πέος, αυτά τα φάρμακα δεν επηρεάζουν.

Χειρουργική επέμβαση για να αυξήσει το πέος

Αυτή είναι ίσως η μόνη αποτελεσματική μέθοδος που σας επιτρέπει να αυξήσετε το μέγεθος του πέους για 2-4 ίντσες. Η ουσία της αύξησης του πέους είναι η περιτομή ειδικών συνδέσμων εκμετάλλευση της πυέλου πέος. Η ένταση της βάσης του πέους μετά την επέμβαση μειώνεται και αυξάνει σε μήκος. Επίσης, με τη βοήθεια των ειδικών εφαρμογές στο πέος του λιπώδους ιστού μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του πέους του.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Για μια αντικειμενική αξιολόγηση του πέους, οι γιατροί συστήνουν οι άντρες για να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, επειδή το λίπος πτυχώσεις γύρω μειώνει το πραγματικό μέγεθος από μερικά εκατοστά.

29.01.2019