Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι

Προς το παρόν οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ με νοιάζει για την εμφάνισή τους είναι λιγότερο γυναίκες. Άνδρες προσπαθούν να παρακολουθεί προσεκτικά την κατάσταση του τα ρούχα και τα παπούτσια, για να διατηρήσει την άριστη φυσική κατάσταση. Αλλά αν την ντουλάπα και το σχήμα που μπορεί να λειτουργήσει, το μέγεθος του πέους είναι κατοχυρωμένες από τη φύση και δεν είναι ικανοποιημένοι όλοι. Το πρόβλημα με το μήκος και τη διάμετρο του πέους παραμένει πάντα σχετικές. Αν το προγενέστερο άνδρες δεν ήταν σε θέση να καθορίσει τίποτα, αλλά τώρα υπάρχουν μια σειρά από διαφορετικές μεθόδους για τη διεύρυνση πέους. Επιπλέον, για την επίτευξη θετικών αλλαγών είναι δυνατόν, ακόμη και στο σπίτι.

Μέσα από ασκήσεις διεύρυνσης πεών

πώς να αυξήσει τα κράτη

Ο ευκολότερος και πιο προσιτός τρόπος για να λύσει ένα τόσο λεπτό ζήτημα είναι να εκτελέσει ένα συγκρότημα με ειδικές ασκήσεις που προωθούν το τέντωμα του σώματος, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και ακόμη και να βελτιώσει τη στύση. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε πώς να κάνετε όλες τις τεχνικές, όπως η απροσεξία μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό ή απώλεια της ευαισθησίας.

Για να προχωρήσετε με την πρώτη άσκηση, θα πρέπει να καθίσει σε μια καρέκλα και να χαλαρώσετε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να σταθερά αποσπάσουν το πέος με τα δάχτυλά σας κάτω από το κεφάλι, αλλά έτσι ώστε να μην βλάψουν τη διαδικασία της κυκλοφορίας του αίματος. Θα πρέπει σταδιακά τραβήξτε το πέος από τον εαυτό μου όσο το δυνατόν. Όταν το μέγιστο τέντωμα επιτυγχάνεται, είναι απαραίτητο να μείνετε σε αυτή τη θέση για τέσσερα λεπτά.

Στη συνέχεια, μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο και επαναλάβετε την άσκηση τρεις φορές. Συνιστάται να τραβήξει το πέος και σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι αξιοσημείωτη ήδη μετά από μερικές εβδομάδες, υπό την προϋπόθεση ότι η τακτική άσκηση.

Εξίσου σημαντικό να εκτελούν τακτική άσκηση, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στην πύελο και στο πέος. Είναι απαραίτητο σε καθιστή θέση να δεσμευτούν σε μια επιφάνεια ενός κράτους σε μια κυκλική κίνηση με το δάχτυλό του. Θα πρέπει να ξεκινήσει από το κάτω μέρος και σταδιακά να κινηθεί προς το κεφάλι. Μασάζ στο σεξουαλικό όργανο, ως εκ τούτου συνιστάται για τρία λεπτά.

Μια άλλη δημοφιλής άσκηση μεταξύ των εκπροσώπων των ισχυρότερο φύλο είναι το άρμεγμα. Για την εφαρμογή της πρέπει να εφαρμόζεται στην επιφάνεια του πέους ειδικό λιπαντικό, και στη συνέχεια να συμπιέσει με δύο δάχτυλα στη βάση. Μετά από αυτό θα πρέπει να προχωρήσουμε ομαλά το χέρι σε όλο το μήκος της, πλησιάζει σταδιακά το κεφάλι. Στο ακραίο σημείο θα πρέπει να καθυστερήσει για περίπου είκοσι δευτερόλεπτα. Συνιστάται να ξεκινήσετε μαθήματα με τριάντα επαναλήψεις κάθε χρόνο για να αυξήσει τον αριθμό αυτό.

Η τελευταία άσκηση είναι επίσης απαραίτητη για να εκτελέσετε τη συνεδρίαση. Προ-θα πρέπει να επιτευχθεί το 40% της ανέγερσης από τον Αυνανισμό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τραβήξτε απαλά το πέος προς την πλευρά των γλουτών και να καθίσει πάνω του. Σε αυτές τις συνθήκες αυξάνει σημαντικά την πίεση στο πέος, η οποία βοηθά όχι μόνο να αυξήσουν το μήκος και τη διάμετρο.

Πώς αλλιώς μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη από το σπίτι;

Στις πωλήσεις υπάρχει μια ποικιλία από εργαλεία που υπόσχονται μερικές μόνο από τις εφαρμογές για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους. Φυσικά, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να πάρει μόνο προσωρινά αποτελέσματα, αλλά μακροπρόθεσμα η επίδραση επιτυγχάνεται μέσα σε λίγους μήνες.

Το πιο εύκολο στη χρήση συσκευή είναι μια αντλία κενού. Η δράση αποσκοπεί στη βελτίωση της στύσης, αλλά η τακτική διαδικασία είναι δυνατόν να αυξήσει το μήκος του πέους. Θα πρέπει να προ-θεραπεία των κρατών με gel ή το λίπος, και στη συνέχεια να θέσει στη συσκευή.

πέος διεύρυνση.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το ειδικό αχλάδι από το φλασκί που αντλούνται από τον αέρα, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη πίεση. Σε αυτές τις συνθήκες, η ροή του αίματος αυξάνεται και το πέος κυριολεκτικά μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας. Αλλά η επίδραση εξαφανίζεται μετά από μερικές ώρες, ώστε να πραγματοποιήσει τη διαδικασία κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από τη σεξουαλική οικειότητα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή επέκτασης. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να τεντώσει το πέος και να διορθώσει αυτό το ελάττωμα, όπως η καμπυλότητα. Τα τοποθετείται στη συσκευή, μετά την οποία το κεφάλι είναι καλά στερεωμένο ένα σωλήνα σιλικόνης. Σταδιακά η ανάγκη να ρυθμίσετε το μήκος της συσκευής να το πτώμα ήταν συνεχώς σε μια τεντωμένη θέση. Φοράει η συσκευή επέκτασης είναι απαραίτητες μόνο μετά από μια ιατρική διαβούλευση, από τότε, χωρίς να γνωρίζει τις λεπτομέρειες της χρήσης της συσκευής, είναι πιθανό να βλάψει το σώμα σας.

Προς το παρόν ενεργά διαφημίζονται ειδικές κρέμες και τζελ για την αύξηση της αρσενικό σεξουαλικό όργανο. Ωστόσο, το μειονέκτημά τους είναι η αστάθεια της επίδραση, ως εκ τούτου, όλα τα κατασκευαστής υπόσχεται αξιόπιστα αποτελέσματα — ένα ψέμα. Τα προϊόντα αυτά λειτουργούν με την αύξηση της ροής του αίματος στο όργανο. Είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε αυτά τα φάρμακα, για περίπου δεκαπέντε λεπτά πριν από την επαφή.

17.07.2019