Πώς να αυξήσει το πέος στους άνδρες

Γιατί οι άντρες επιλέγουν το "σπίτι" τρόπους;

 • Όχι χημικές επιδράσεις στο σώμα. Πολλοί άντρες φοβούνται να πάρουν τα χάπια, χρησιμοποιήστε την αλοιφή λόγω των φόβων των ανεπιθύμητων ενεργειών.
 • Καμία ενόχληση, πόνο, και την ωμή βία δράση για το πέος.
 • Η έλλειψη υλικό κόστος. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα, έξτρα χρήματα, που συχνά δεν είναι φθηνή.
 • Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια. Αρμόδια κατάρτισης θα σας επιτρέψει όχι μόνο να αυξήσει το πέος και να βελτιώσει τη στύση και να επιμηκύνει οργασμούς.

Μπορείτε πραγματικά να αυξήσει το πλεονέκτημα όχι αλοιφές, καμία χειρουργική επέμβαση, κανένας τίποτα μόνοι τους και χωρίς οικονομικό κόστος! Πολλοί αυτοί που το έκαναν! Ξεκινήστε τώρα!

Πόσο γρήγορα μπορεί να επιτευχθεί αυτό πριν από την επαφή;

πώς να αυξήσει τα κράτη

Αν θέλετε να αυξήσετε τα κράτη αμέσως πριν τη συνουσία μπορεί να βοηθήσει μερικά κεφάλαια. Το πιο ασφαλές είναι οι κρέμες και τα τζελ πίεση. Βελτίωση της στύσης και την αύξηση της σεξουαλική όργανο.

Άμεση διεύρυνσης πεών μπορεί επίσης να επιτευχθεί με τη βοήθεια των ειδικών χαπιών. Θα πρέπει να πίνετε για λίγα λεπτά πριν από την οικειότητα. Να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλές αντενδείξεις για τη χρήση τους!

Η τακτική και προσεκτική μεθόδους επιρροής της πάνω στο πέος μπορεί να δώσει ένα αποτέλεσμα διαρκείας, χωρίς να βλάψει την υγεία. Παρακαλώ να είστε υπομονετικοί σε αναμονή για το αποτέλεσμα! Να είναι υγιής και σέξι!

Πώς να αυξήσει το μέλος της λαϊκές θεραπείες;

Γρήγορη και ασφαλής μέθοδος για τη βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος είναι η χρήση των διαφόρων βοτάνων. Τα πιο δημοφιλή είναι το όπιο του hawthorn μούρα, ginseng, Ginkgo biloba.

Αποτελεσματικά είναι τα ακόλουθα διορθωτικά μέτρα λαϊκά:

 1. 1. Η έγχυση του θυμαριού. Θα πρέπει να πάρετε 100 γρ. θυμάρι, προ-ψιλοκομμένο και ρίχνουμε το βραστό νερό 200 ml. το αφήνουμε να κρυώσει, το ποτό, μετά από τα γεύματα, 2 φορές την ημέρα.
 2. 2. Βάμμα του σκόρδου. Το φάρμακο μπορεί να αγοραστεί στο φαρμακείο. Χρήση 2 φορές την ημέρα 20 σταγόνες.
 3. 3. Το pulmonaria officinalis. Μπορεί να προστεθεί σε σαλάτες λαχανικών ή να πιείτε το έγχυμα. Για έγχυση πάρτε 10 γραμμάρια αποξηραμένα lungwort ρίξτε 200 ml βραστό νερό. Μετά από μια ώρα, στέλεχος, ποτό 3 φορές την ημέρα για 1 κουταλιά της σούπας.
 4. 4. Καρύδια με μέλι. Τα συστατικά αναμειγνύονται σε ίσες αναλογίες. Πίνετε 1 κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα.

Καλύτερος τρόπος — για τη διεύρυνση πέους με τη χρήση μαγειρικής σόδας. Πιστεύεται ότι η σόδα θα μπορούσε να επηρεάσει την ανάπτυξη του πέους. Αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η σόδα δεν επηρεάζει το μέγεθος του πέους. Μόλις στο σώμα, αραιώνουν το αίμα. Έτσι, μερικοί άνδρες έχουν την τάση να υποθέσουμε ότι κατά τη διάρκεια της άσκησης για να αυξήσει το πέος του αίματος καλύτερο κυκλοφορεί μέσα από το σώμα.

Και κατά τη διάρκεια της άσκησης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κιρσούς, αυτό το ακίνητο μαγειρική σόδα απλά να αποθηκεύσετε το σώμα. Αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς, η σόδα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, καθώς επηρεάζει αρνητικά την κατάσταση του γαστρεντερικού σωλήνα. Κατά τη γνώμη των ανθρώπων, αυτή η μέθοδος είναι σε θέση να αυξήσει το αναπαραγωγικό όργανο των 1-2 cm ανά μήνα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη χρήση της σόδας να αυξήσει την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου:

 1. 1. 0,5 κουταλάκι. σόδα διαλυμένη σε 1/4 λίτρο ζεστό νερό και πιείτε το αμέσως μετά τα γεύματα 1 φορές την ημέρα.
 2. 2. 250 ml του νερού που απαιτείται για να διαλύσει 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.
 3. 3. Πιστεύεται ότι είναι αναγκαίο να αυξήσει σταδιακά το ποσό του διαλελυμένου σόδα, που κυμαίνονται από τη μικρή ποσότητα, σταδιακά φέρνοντας 1 κουταλάκι του γλυκού.

Σε αυτούς τους ασθενείς που ακολούθησαν αυτή τη μέθοδο, οι απόψεις διαφέρουν. Ορισμένοι πιστεύουν σόδα είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του πέους, ενώ άλλοι αναφέρονται στην επιδείνωση του στομάχου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πόσιμο σόδα μπορεί να περιορίζεται για λόγους υγείας. Για παράδειγμα, σόδα είναι απολύτως αντενδείκνυται σε άτομα με υψηλή ή χαμηλή οξύτητα του στομάχου, του διαβήτη. Δεν συνιστάται η χρήση μαγειρική σόδα για όσους έχουν κακοήθειας.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στοιχεία, μπορείτε να καταφύγουν σε άλλες μεθόδους του πέους διεύρυνση.

Αυτές οι μέθοδοι μπορεί να βοηθήσει; Για αυτό θα πρέπει να καταλάβω τι διεργασίες συμβαίνουν στο πέος όταν είναι αυξανόμενη.

Πρώτα απ ' όλα, με κάθε μέσο να ενισχύσει τη ροή του αίματος, η οποία οδηγεί σε αύξηση κράτους (εθνική ιατρική σε αυτό το ζήτημα της αλληλεγγύης με την παραδοσιακή).

Ωστόσο, είναι μακρύ και λειτουργεί καλά ακριβώς πριν από το σεξ, όταν είναι απαραίτητο για να εντυπωσιάσει ένα κορίτσι. Τέτοια επίδραση λειτουργεί περισσότερες από τις αλοιφές και τις κρέμες. Αλλά το πλεονέκτημα της διεύρυνσης πεών λαϊκή θεραπεία είναι για τη βελτίωση της δραστικότητας και άλλες πτυχές της ανδρικής υγείας.

Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Με τη σειρά του, υπάρχουν ειδικές ασκήσεις και λίγο μασάζ. Με τη βοήθειά τους, με τη σωστή προσέγγιση, το κράτος μπορεί να αυξήσει πραγματικά.

Η σόδα είναι ένα από τα καλύτερα δημοφιλείς μεθόδους της διεύρυνσης πέος. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πιστεύουμε ότι αυτή είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του πέους. Αλλά είναι κατανοητό ότι μόνο στα αναψυκτικά μεγέθη δεν έχει καμία επίδραση. Όταν εισέρχεται στο σώμα, αραιώνουν το αίμα. Κατά τη διάρκεια της άσκησης για την ανάπτυξη του πέους, το αίμα αρχίζει να κυκλοφορεί καλύτερα.

Παραδοσιακά, υπάρχει μια αντίθετη άποψη. Το εκφράσω μερικοί γιατροί που πιστεύουν ότι η χρήση μαγειρική σόδα είναι επιβλαβής. Υποστηρίζεται ότι επηρεάζει το γαστρεντερικό σωλήνα.

πέος διεύρυνση.

Η αλήθεια είναι, όπως πάντα, κάπου στη μέση. Για παράδειγμα, τα άτομα με διαβήτη ή κακοήθειες, θα πρέπει να σκεφτούμε προσεκτικά σχετικά με το πώς να διευρύνει το πέος λαϊκές θεραπείες, γιατί η σόδα, είναι απολύτως αντενδείκνυται.

Σε κάθε περίπτωση, όταν χρησιμοποιείτε σόδα, θα πρέπει να ακολουθήστε με ακρίβεια τις μεθόδους εφαρμογής της. Ακόμη και αν το αποτέλεσμα θα είναι μικρό, τότε, τουλάχιστον, δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να πονάει.

Η δεύτερη λαϊκή θεραπεία για τη διεύρυνση πεών είναι η χρήση ποτών και παρασκευές. Ακόμη και οι μακρινοί μας πρόγονοι ήξεραν πώς να αυξήσει τα κράτη από τις δημοφιλείς συνταγές σε εκείνες τις ημέρες, όταν δεν εφευρέθηκε άλλα μέσα. Με τη βοήθεια των βοτάνων αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος.

Ως μπόνους, αυξάνει την ανέγερση και βελτιώνει τη σεξουαλική αντοχή.

Οι περισσότερες συνταγές μπορεί να γίνει εύκολα στο σπίτι σας, έτσι ώστε ο ζωμός είναι επάξια περιλαμβάνονται στις κορυφές των πιο δημοφιλείς τρόπους για τη διεύρυνση πεών. Αν τσάι ποτό τακτικά και, στη συνέχεια, με την πάροδο του χρόνου θα παρατηρήσετε την αποτελεσματικότητά τους.

Ας μάθουν πώς να αυξήσει το μέλος του λαού του. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς συνταγές:

 1. Καρύδια με μέλι. Αυτή είναι ίσως η πιο γνωστή λαϊκή θεραπεία για την αύξηση του πέους. Αναμίξτε τα συστατικά σε ίσες αναλογίες και να καταναλώνετε μία κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα.
 2. Βάμμα του σκόρδου. Σπιτική συνταγή για τη διεύρυνση πεών. Βάμμα είναι πωλούνται σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Θα πρέπει να πίνετε 20 σταγόνες δύο φορές την ημέρα.
 3. Η έγχυση του θυμαριού. Αν ακόμα δεν ξέρετε πώς να αυξήσει το πέος του λαϊκού τρόπο, εδώ είναι μια απλή συνταγή: κόψτε 100 γραμμάρια θυμάρι και το περιχύνουμε με βραστό νερό. Ποτό να πιείτε το κρύο δύο φορές κάθε ημέρα μετά τα γεύματα.
 4. Το pulmonaria officinalis. Μπορεί να είναι ένα βάμμα ή να το προσθέσετε σε σαλάτες.

Η επιθυμία να διευρύνει το πέος είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά τι είναι η θεραπεία αυξάνει το κράτος και αξίζει τον κόπο; Ας με περισσότερες λεπτομέρειες μιλήσουμε για το πώς να αυξήσει το κράτος (μέθοδοι και εργαλεία).

Τώρα για να αυξήσει προσωρινά το πέος ευκολότερη και ασφαλέστερη απλά χρησιμοποιώντας μια αντλία κενού, η αύξηση οφείλεται σε μια βιασύνη του αίματος στο πέος.

Για μεγαλύτερη ισχύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύγχρονο πάστες, αλοιφές, γέλες που είναι ένεση κάτω από το δέρμα, αλλά αυτή η μέθοδος μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες, μέχρι και απώλεια από το δέρμα του πέους. Για την αποκατάσταση θα πρέπει να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Ο φθηνότερος τρόπος για να αυξήσει το πέος — ασκήσεις για το πέος στο σπίτι. Η μέθοδος αυτή μπορεί πραγματικά να αυξήσει το μέγεθος 1-2 cm. Για να καταστεί η διαδικασία όσο το δυνατόν ασφαλέστερα, πριν να είναι αναγκαίο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Μια αποτελεσματική μέθοδος για την χειρουργική του πέους διεύρυνση. Χάρη σε αυτόν, το σώμα μπορεί να αυξήσει όχι μόνο σε μήκος αλλά και το πάχος. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει επίσης μια πιθανότητα επιπλοκών, επειδή είναι απαραίτητο να τηρούν αυστηρά τις συμβουλές των γιατρών. Αν αγνοηθεί, το σεξουαλικό όργανο μπορεί να παραμορφώσει και να μην επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το μειονέκτημα της χειρουργικής επέμβασης είναι το υψηλό του κόστος.

Είναι σημαντικό πριν από την έναρξη οποιαδήποτε από τις ανωτέρω διαδικασίες, συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Μπορεί να έχουν αντενδείξεις. Για παράδειγμα, η κενή αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα άτομα που χρησιμοποιούν ναρκωτικά, αντιπηκτικά, και επίσης με αυξημένο κίνδυνο αιμορραγίας. Επίσης, μετά μπορεί να είναι μώλωπες, διαστρέμματα, μώλωπες.

Κρέμες, αλοιφές και λαϊκές θεραπείες μπορεί να είναι αλλεργικοί σε τα συστατικά, επειδή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πολύ προσεκτικά. Επιπλέον, αλοιφές μπορεί να κρύψει του σηραγγώδους σώματος, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία του πέους.

Τώρα ξέρεις που θα σας βοηθήσει να αυξήσει το κράτος. Όπως μπορείτε να δείτε, μεθόδους για την αύξηση του πέους αφθονούν, το καθένα από αυτά έχει τις αντενδείξεις και η αποτελεσματικότητά τους δεν είναι πάντα υψηλή. Ίσως θα πρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας και να αποδεχθεί ό, τι είναι;

μέσο για τη διεύρυνση πεών

Δημοφιλή μέθοδο της διεύρυνσης πέος παραμένει λαμβάνουν διαφορετικά αφεψήματα και εκχυλίσματα βοτάνων. Το πιο γνωστό είναι ένα αφέψημα του ginseng. Τα ginsenosides που περιέχονται σε αυτά τα βότανα διεγείρουν το νευρικό σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης, η οποία οδηγεί σε μια πιο πλήρη πλήρωση των σπηλαιώδη σώματα του πέους με αίμα.

Ακόμα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία σχετικά με τον αντίκτυπο των φυτών αυτών στο πέος, ωστόσο, σε πολλές κριτικές, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το ζωμό έργα. Μπορείτε να πάρετε έτοιμα εκχυλίσματα ginseng σε μορφή δισκίων ή καψουλών.

Και για να αυξήσει το πέος χρησιμοποιείται βάμματα: το Cordyceps, shiitake, Reishi, ginseng ρίζα, ρίζα tormentil, σπόρους της αψιθιάς, γλυκάνισο σπόρους ή ρίζα του χορτονομές ψυχανθών (sainfoin) της Σιβηρίας. Σε αυτή την πρώτη ύλη για να χύστε τη βότκα ή οινόπνευμα και αφήστε το να σταθεί για 3 εβδομάδες. Εφαρμόστε το βάμμα σε μια κουταλιά της σούπας πριν από το φαγητό.

Οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι οι άνδρες που είναι υπέρβαροι το μήκος του πέους κατά 1-2 εκατοστά μικρότερη από το υγιές. Αποδείχθηκε ότι το λίπος πρόσωπο το μέρος του πέους είναι κρυμμένο από τον λιπώδη ιστό στην ηβική περιοχή. Έτσι, για κάποια αρσενικά αποτελεσματικό τρόπο για την αύξηση ανδρισμό είναι ένα ασήμαντο απώλεια βάρους.

Η χρήση της στάθμισης

Μία από τις παλαιότερες μεθόδους διεύρυνσης πέος κρέμεται φορτίου. Η Ινδιάνικη φυλή Γκουρού έχει εργαστεί σε διάφορες τροποποιήσεις των μερών του σώματος, όπως το πέος. Ήταν σε θέση να επιμηκύνει το επικών διαστάσεων. Στην ανάπαυση αυτός περιστρέφεται, όπως το σχοινί πολλές φορές, και να προωθηθεί η πρέπει να το γόνατο.

Για να επιτευχθεί αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα στο σώμα ανώριμο αγόρι δεμένο ένα μικρό βάρος και το άφησε σε αυτή την κατάσταση για κάποιο χρονικό διάστημα. Τα κράτη σταδιακά να αυξηθεί σε 40 cm ή περισσότερο, αλλά με τόσο πολύ ο άνθρωπος χάσει την ικανότητα να συλλάβει και να κάνουμε σεξ. Στις μέρες μας η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται σπάνια γιατί εμφανίστηκε στην αγορά πολύ πιο ασφαλής τρόπος — διαλυτικά.

25.07.2019