Πώς να αυξήσει το πέος λαϊκές θεραπείες και μεθόδους

Πριν λάβουν ενεργά δράσεις υπέρ της διεύρυνσης πέος. πρέπει να καταλάβεις – είναι απαραίτητο; Μετά από όλα, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για να διευρύνει το πέος, η οποία μέγεθος φτάσει τον κανόνα ή την υπερβαίνει. Το αναπαραγωγικό όργανο στους άνδρες αυξάνεται μέχρι και 25 χρόνια, οπότε τα πρόσωπα κάτω από αυτή την ηλικία, την εμπειρία, δεν αξίζει. Ίσως η ανάπτυξη του πέους τους είναι προσωρινά επιβραδύνθηκε, αλλά σύντομα να επαναληφθεί.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Το μέγεθος του πέους ενός άντρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. η ιθαγένεια, ο ρυθμός του μεταβολισμού, η παρουσία των επιβλαβών συνηθειών, την ηλικία. Υπάρχουν κατά μέσο όρο μέγεθος. φυσιολογικό για μια συγκεκριμένη ηλικία. Επιπλέον, υπάρχουν ηλικία περιόδους όταν ένα κράτος είναι αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, και, όταν η ανάπτυξη είναι πιο αργή. Αυτό εξαρτάται από άτομο σε άτομο, το επίπεδο της τεστοστερόνης στο σώμα, τον τρόπο ζωής, κ. λπ.

Θεωρείται ότι μια ενήλικη, Ώριμη άνδρες (25-30 χρόνια) μέση. το φυσιολογικό μέγεθος του πέους είναι το μήκος 14-16 εκατοστά και πάχος 4 cm. Στην εφηβεία, το πέος μήκος 10-12 cm και πλάτος 3 cm – επίσης ο κανόνας.

Πώς να αυξήσει τα κράτη από τις δημοφιλείς μεθόδους

Αν υπάρχει ανάγκη να αυξηθεί το μέγεθος του πέους, αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια των λαϊκών ένδικα μέσα στο σπίτι.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι δεν είναι αναγνωρισμένη από την επιστήμη, και μπορεί να είναι όχι μόνο αναποτελεσματική, αλλά και επικίνδυνη.

Για τις πιο κοινές μεθόδους που θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο.

Μασάζ

Κατά τη γνώμη των ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει αυτή τη μέθοδο, είναι πραγματικά αποτελεσματική. γιατί τη μεγάλη επικράτηση. Μιλάμε για ένα ειδικό μασάζ του πέους που μπορεί να κάνει ένας άνδρας για το δικό τους. Πρέπει να προετοιμαστούν για την εφαρμογή της, προκειμένου να αποφύγετε τραυματισμούς .

Κατάρτισης το μασάζ πραγματοποιείται με τον ακόλουθο τρόπο: πάρτε ένα μικρό κομμάτι από μαλακό, ευχάριστο στην αφή ύφασμα, βρέξτε με ζεστό νερό για λίγα λεπτά (2-3 λεπτά). τυλίξτε το ύφασμα για το πέος. Ζεστές κομπρέσες στο σώμα σας θα βοηθήσει στην αύξηση της ροής, η οποία θα κάνει το μασάζ αποτελεσματική. Για να πραγματοποιήσει αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές.

Μετά την προπόνηση μπορείτε να προχωρήσετε στο μασάζ. Για αυτό πρέπει να υιοθετήσουμε την πιο άνετη θέση. Καλύτερα να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε. Στη συνέχεια, το δεξί χέρι ελαφρά συμπίεση του πέους σας κεφάλι (αλλά όχι πολύ! Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί το ευαίσθητο βάλανο) του πέους για να τραβήξει προς την πλευρά της στην προσπάθεια απόσταση (με την εμφάνιση δυσφορίας, θα πρέπει να σταματήσετε τράβηγμα) και κρατήστε το στη θέση long για 4-5 λεπτά. Μετά από αυτό είναι απαραίτητο να επαναλάβετε τη διαδικασία. τραβώντας τα κράτη σε διαφορετικές κατευθύνσεις και να σταματήσει σε αυτή τη θέση.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ, η απαραίτητη προϋπόθεση είναι το υπόλοιπο. Μεταξύ των διαδικασιών που είναι απαραίτητες για να αποκατασταθεί η ροή του αίματος. Το τελικό στάδιο του μασάζ είναι η καθυστέρηση από το πέος, και την επαναλαμβανόμενη συμπίεση (10-12 ώρες). Μετά τη συμπίεση, μπορεί να θεωρηθεί μασάζ για να ολοκληρωθεί.

Να κάνει ασκήσεις πρέπει να μερικές φορές την εβδομάδα. οι δαπάνες σε ένα λογικό χρονικό διάστημα. Όλες οι θεραπείες θα πρέπει να γίνονται αργά και προσεκτικά. για να αποτρέψει τη ζημία στο σώμα. Με τη βοήθεια της αυτο-μασάζ του πέους αυξάνεται κατά 1-2 cm. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται συνήθως μέσα σε 2-3 μήνες.

Αφεψήματα, τσάι και apitherapy

Αποτελεσματικός τρόπος νομίζω τσάι από βότανα και τσάγια. Όλα τα γνωστά ικανότητα ορισμένων φυτών να επηρεάζει τη δραστικότητα. Αλλά όχι ο καθένας ξέρει ότι αυτά τα ίδια τα φυτά, επίσης, συνέβαλε στην αύξηση της ανάπτυξης του πέους. Προετοιμασία φαρμακευτικά τσάγια μπορείτε να το σπίτι από την αγορά βοτάνων στο φαρμακείο ή σε εξειδικευμένες αγορές και καταστήματα. Αλλά είναι καλύτερα να τα αγοράσετε από θεραπευτές που ξέρουν τι χορτάρι θα είναι αποτελεσματική.

Μην ξεχάστε για την ασφάλεια. Έτσι αγοράζουν βότανα και τσάγια έχουν αποδειχθεί θεραπευτές με μια μεγάλη βάση πελατών και τα θετικά σχόλια. Το πιο διάσημο πράσινο κάτοχοι, αυτό το "μαγικό" επιδράσεις στην ανάπτυξη ενός κράτους είναι: η ρίζα ginseng. hawthorn. το θυμάρι και καρύδια. Στις Ασιατικές χώρες η μέθοδος για τη διεύρυνση πεών με τη βοήθεια του decoctions, από τσάι και βότανα αλοιφές είναι η πιο κοινή.

λαϊκές θεραπείες

Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να εξετάσει το συνηθισμένο μαγειρική σόδα. Είναι συνιστάται να πάρετε μέσα. Αλλά πώς σόδα θα βοηθήσει να αυξήσει το μέλος; Η απάντηση είναι απλή – όχι. Μαγειρική σόδα δεν επηρεάζει σεξουαλικό όργανο, αλλά αν εισχωρήσει στο σώμα, αραιώνει το αίμα. και ενισχύει τη ροή του αίματος. Ως εκ τούτου, οι άνδρες που επιθυμούν να αυξήσουν το μέγεθος, πάρτε μαγειρική σόδα πριν από την άσκηση που αυξάνουν (μασάζ, χρήση διαλυτικά, αντλίες, κ. λπ.).

Πιστεύεται ότι με την αύξηση της ροής του αίματος κατά τη διάρκεια της άσκησης, το πέος σας θα αυξηθεί γρήγορα. Αλλά αυτό το μετάλλιο έχει επίσης μια αντίστροφη πλευρά.

Η σόδα πρέπει να λαμβάνονται με προσοχή, επειδή η υψηλή συγκέντρωση είναι πολύ επιβλαβείς για το γαστρεντερικό σωλήνα.

Και τα άτομα με παθήσεις του στομάχου, του θυρεοειδούς, και κακοήθεις όγκοι – καταπιούν σόδα είναι αυστηρά απαγορευμένη και επικίνδυνη για τη ζωή.

Η πιο επικίνδυνη και αποτελεσματική προγονική μέθοδος θεωρείται δηλητήριο της μέλισσας (apitherapy). Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η παρουσία της Αλλεργίας στο δηλητήριο της μέλισσας, αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η διαδικασία της διεύρυνσης πέος. το δηλητήριο της μέλισσας που έχουν διεξαχθεί. στο πακέτο, με μια μέλισσα που τοποθετούνται μέσα στο αναπαραγωγικό όργανο. Μετά από ένα τσίμπημα μέλισσας, τραβήξτε το κεντρί. Το πέος είναι να αυξηθεί αμέσως, τα μάτια. Αλλά ένα τσίμπημα μέλισσας δεν είναι αρκετό.

Για να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα, θα πρέπει να κάνετε καθημερινά τις ασκήσεις και να χρησιμοποιούν διαφορετικές κρέμες και τζελ για τη διεύρυνση πεών. Η διαδικασία των μελισσών, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσει αρκετές φορές την εβδομάδα. Οι μέλισσες στη συσκευασία μπορεί να είναι λίγα (όχι περισσότερο από 10). Ο αριθμός των μελισσών είναι απαραίτητο να αυξηθεί σταδιακά, για να συνηθίσω τον πόνο από τη διαδικασία. Το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί σε 1.5 – 2 μήνες. Πέος τη δράση του δηλητηρίου μελισσών αυξάνεται κατά 2-4 cm

Ψυχολογική μέθοδος και ο βελονισμός

Γνωστή ψυχολογική μέθοδος. Η ουσία του είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται κάθε μέρα για να φανταστείτε τον εαυτό σας με το επιθυμητό μέγεθος του πέους. Καλύτερα να το κάνετε το βράδυ. Λίγα λεπτά από την παρουσίαση συμβάλουν στην παραγωγή ορμονών που επιταχύνει την ανάπτυξη του πέους.

Για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους μπορεί να βοηθήσει ο βελονισμός (πίεση στα βιολογικά ενεργά σημεία). Σύμφωνα με τη θεωρία, οι άνδρες έχουν περιοχών που ευνοούν την ανάπτυξη του κράτους. Και οι επιπτώσεις τους θα επιταχύνουν την ανάπτυξη. Εάν μπορείτε να βρείτε όλα τα σημεία και μασάζ κάθε μέρα, το αποτέλεσμα δεν θα το κρατήσει σε αναμονή. Ωστόσο, οι πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εν λόγω μέθοδο και για την παρουσία της "μαγεία" είναι αξιόπιστη και δοκιμασμένη.

Συμβουλές και προφυλάξεις

Πριν ξεκινήσετε να αυξήσει τα κράτη από τις παραδοσιακές μεθόδους, θα πρέπει να σκεφτούμε προσεκτικά σχετικά με αυτό. Επειδή το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα αυτό που υποσχέθηκε με τη μέθοδο. Μην ξεχάστε για τα επιμέρους χαρακτηριστικά του ατόμου.

Σε αυτή τη βάση, κάποιος από μια συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να βοηθήσει, αλλά για κάποιους, θα είναι αναποτελεσματική. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να παρακολουθεί τα αποτελέσματα της κατάρτισης και η αντίδραση του σώματός τους. Σε περίπτωση αποτυχίας και του πόνου, και την άσκηση θα πρέπει να σταματήσει, για να εξοικονομήσετε χρόνο και να κρατήσει την υγεία σας.

28.07.2019