Ακροφύσια για τη διεύρυνση πεών: ενδείξεις, τύποι, αντενδείξεις

Μια στενή περιοχή είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής κάθε ανθρώπου. Ως εκ τούτου, οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ καταβάλει μεγάλη προσοχή τις ικανότητές τους στο σεξ. Για να δώσει αυτοπεποίθηση στη σεξουαλική ζωή, βοηθούν συμβουλές για τη διεύρυνση πεών.

Γιατί η ανάγκη για το ακροφύσιο;

ακροφύσιο κράτη

Το ακροφύσιο έχει σχεδιαστεί προκειμένου να διαφοροποιήσουν τη σεξουαλική ζωή ή να διορθώσετε τα προβλήματα με τη δραστικότητα. Υπάρχουν ένα μεγάλο αριθμό συσκευών για να επιτύχει διάφορους σκοπούς. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τέτοιες συσκευές για να βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος του κράτους έγινε περισσότερο, και η γυναίκα πρέπει ζωντανές αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ακροφύσια βοηθήσει να αποτρέψει την ανάπτυξη προβλήματα στην σεξουαλική σφαίρα. Χάρη σ ' αυτούς, ο άνθρωπος θα έχει μια ισχυρή στύση, μακράς διαρκείας στενή επαφή και θα είναι σε θέση να παραδώσει το σύντροφό σας τη μέγιστη ευχαρίστηση.

Το υλικό κατασκευής

Ακροφύσια για τη διεύρυνση πεών είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά που βοηθά ένα άτομο να επιλέξει την πιο προτιμώμενη επιλογή. Στην κατασκευή του, ισχύουν τα εξής:

 • Δέρμα. Κοντά στο φυσικό του δέρματος, βοηθά να μεταφέρει την ίδια αίσθηση. Όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό γρήγορα θερμαίνεται σε θερμοκρασία σώματος και θα το κρατήσει για όλο το χρόνο. Αυτό το υλικό έχει υψηλή ποιότητα, έτσι ώστε να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Το ακροφύσιο, κατασκευασμένα από δέρμα, έχουν υψηλό κόστος, ως εκ τούτου, σπάνια χρησιμοποιείται από τους άνδρες.
 • Σιλικόνης. Το υλικό είναι φθηνή, αρκετά μαλακό, ελαστικό, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Προϊόντα που προέρχονται από αυτό είναι εύκολο στη χρήση. Η σιλικόνη υπηρετεί για πολλά χρόνια, αλλά είναι σε θέση να παραμορφώνεται όταν έρχεται σε επαφή με λιπαντικά με μια ελαιώδη βάση.
 • Λατέξ. Έχει χαμηλό κόστος. Είναι λιγότερο από ό, τι άλλα υλικά, αλλά είναι εύκολο να τα φροντίζουν, είναι πολύ ευχάριστο στην αφή και δεν έχει καμία μυρωδιά. Όπως σιλικόνης, λατέξ δεν προτείνουν τη χρήση με το πετρέλαιο λιπαντικών, προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφή.

Ακροφύσιο τι υλικό να επιλέξετε να λύσει μόνο με βάση τις δικές τους προτιμήσεις. Όλα τα υλικά είναι ασφαλή για την υγεία, η μόνη διαφορά είναι η ποιότητα, η ζωή υπηρεσιών, η δυνατότητα μετάδοσης των απτικές αισθήσεις.

Τι είναι η επέκταση ακροφυσίων για το κράτος;

Σε εξειδικευμένα καταστήματα μπορείτε να βρείτε μια σειρά από ακροφύσια κατασκευασμένα από διάφορα υλικά και σε διάφορες παραλλαγές.

Με ανοιχτό μυαλό

Εφαρμόστε το προϊόν σε πάχυνση του πέους. Το ακροφύσιο, επίσης, βοηθά να υποκινήσει τον κόλπο της γυναίκας, επιτρέποντάς σας να επιτευχθεί πιο έντονο οργασμό. Ανοικτή συσκευή όπως το δαχτυλίδι διεγέρτη. Να το φοράς μόνο κατά τη διάρκεια της διέγερσης, αλλά όχι για τον ίδιο.

Με κλειστή κεφαλή

Το κλειστό ακροφύσιο χρησιμοποιείται συχνά ως μέσο προστασίας από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Αυτό βοηθά να κάνει το πέος παχύτερο και περισσότερο. Σε τέτοιες συσκευές οι τοίχοι είναι χοντροί, η οποία οδηγεί σε χαμηλότερη ευαισθησία. Το αποτέλεσμα αυτό επιτρέπει να παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή πολλές φορές.

Με τη δόνηση και το τηλεχειριστήριο

Διαθέσιμα για πώληση και τη συσκευασία με το vibro μασάζ. Δεν είναι μόνο να βοηθήσει να μακρύνει το πέος, αλλά για να τονωθεί η γυναίκα είναι η κλειτορίδα κατά τη διάρκεια του σεξ. Για τον έλεγχο κεφάλι, έρχεται με ένα τηλεχειριστήριο.

Με σπυράκια

Η επιφάνεια αυτών των συσκευών είναι καλυμμένα με πολλές μπάλες. Μπορούν να έχουν διαφορετικό μήκος και το ύψος. Για την πιο αισθητική εμφάνιση κατασκευαστές διαθέτουν εξογκώματα σε διάφορα σχέδια.

Με αιχμές

Τέτοιες συμβουλές είναι παρόμοια με το προηγούμενο είδος, αλλά αντί για μπάλες στην επιφάνεια έχουν αγκάθια. Τα σχέδια μπορεί να είναι διαφόρων τύπων, διαφορετικό μέγεθος για τα στηρίγματα.

Με ένα μουστάκι

Το ακροφύσιο είναι επίσης παρόμοια με τα προηγούμενα δύο συσκευές, αλλά αντί για μπάλες και αιχμές για την επιφάνεια είναι οι κεραίες. Βοηθούν τη γυναίκα να παραδώσει την έντονη αίσθηση κατά τη σεξουαλική επαφή. Επιπλέον, η συσκευή σας επιτρέπει να μακρύνει και να πυκνώσει το πέος.

Ο δεκανέας

προφυλακτικό

Τέτοιες συμβουλές είναι ρεαλιστική, διότι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας και τα ανατομικά χαρακτηριστικά του ανδρισμού. Με τη βοήθειά τους είναι πιθανό να κάνουν το κράτος πιο παχύ και μακρύ.

Με την ένταση της αρωγής

Οι δομές αυτές χαρακτηρίζονται από μια ανάγλυφη επιφάνεια με το τρισδιάστατο σχέδιο, σύμφωνα με την οποία μια γυναίκα που λαμβάνει ένα ασυνήθιστο και ευχάριστο συναίσθημα. Όταν χρησιμοποιείτε το ακροφύσιο κράτος γίνεται μεγαλύτερο σε μέγεθος.

Επαναχρησιμοποιήσιμες προφυλακτικό

Στα καταστήματα που ειδικεύονται στην πώληση των ερωτικών προϊόντων, μπορείτε να βρείτε τις επαναχρησιμοποιήσιμες προφυλακτικά. Αυτό είναι ένα σχετικά νέο εμπόρευμα στον κόσμο του sex shop. Αυτό το καταφέρνει όχι μόνο να αποφύγει την σύλληψη, αφροδίσια νοσήματα, και να μακρύνουν το πέος.

Τόνωση

Οι συσκευές αυτές είναι συνήθως κατασκευασμένα από σιλικόνη. Σκοπός τους είναι να διεγείρουν τα τοιχώματα του κόλπου στις γυναίκες, προκειμένου να αυξηθεί η αίσθηση φωτεινότητας κατά τη διάρκεια του σεξ. Επιπλέον, θα βοηθήσει να γίνει το κράτος ευρύτερη και περισσότερο.

Χαρακτηριστικά χρήσης

Αναλάβει τη φροντίδα των συνημμένων είναι αρκετά απλή, δεν χρειάζεται καμία ειδική γνώση. Μετά την απόκτηση των αγαθών απαραίτητο να πλύνετε με σαπούνι.

Βάλτε ένα ακροφύσιο είναι επίσης εύκολο. Όλα έχουν ένα ειδικό δαχτυλίδι, το οποίο τοποθετείται στο όσχεο. Με αυτό, το προϊόν είναι συνδεδεμένο στο πέος. Φορέστε ένα σχέδιο για Καυλωμένο μου πέος. Η πρώτη εφαρμογή είναι σκόπιμο να δοκιμάσω μόνη μου για να μάθετε.

Μέσα στο ακροφύσιο θέλετε να λιπάνετε με ταλκ για να αποτρέψει το τρίψιμο του δέρματος με το αρσενικό όργανο. Λιπαντικό καλά που εφαρμόζεται στην εξωτερική επιφάνεια. Εφαρμόστε το λιπαντικό πάνω στο πέος ή στην εσωτερική πλευρά του προϊόντος είναι αδύνατο. Διαφορετικά, η συσκευή είναι εύκολο να πετάξει μακριά κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι απόψεις των ανδρών και των γυναικών

Κριτικές για άνδρες και γυναίκες για το σεξ χρησιμοποιώντας διάφορα ακροφύσια. Μπορείτε να βρείτε τόσο θετικές όσο και αρνητικές γνώμες. Αλλά οι κακές κριτικές είναι πιο συχνά συνδέεται με το τι επιλέγει το λάθος προϊόν ή αγοράζει το προϊόν είναι κακής ποιότητας.

Εάν χρησιμοποιείτε μια καλή ποιότητα συμβουλές εκπρόσωποι των ισχυρότερο φύλο πω ότι το σεξ έγινε πιο ζωηρή, αυξήθηκε η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αυξημένη λίμπιντο. Οι γυναίκες δείχνουν ότι η χρήση των συσκευών σας βοηθά να επιτευχθεί η μέγιστη ευχαρίστηση, ειδικά από τις άκρες με ανάγλυφες επιφάνειες, αγκάθια, αγκάθια, έλικες.

Η οποία υποδοχή είναι η μεγαλύτερη;

Μέχρι το μεγαλύτερο ακροφύσιο θεωρείται "Μπράβο", έχει μήκος 17 cm, Αλλά πρόσφατα εμφανίστηκε στην αγορά ένα προϊόν που ονομάζεται "Matador". Το μήκος του είναι 26 cm, Παρά το μεγάλο μέγεθος, η χρήση της μπορεί να τους άντρες με ένα μικρό κράτος, όπως είναι καλά στερεωμένο.

Τι μέγεθος να επιλέξω;

Ακροφύσια έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη, έτσι ώστε οι άντρες χάνονται κατά την επιλογή του επιθυμητού μήκους. Συμβουλεύει σε αυτή την περίπτωση είναι αδύνατη, γιατί είναι μια αυστηρά ατομική απόφαση, ανάλογα με τις παραμέτρους αυτές το πέος.

Αντενδείξεις

Ειδικές αντενδείξεις για τη χρήση των ακροφυσίων για τη διεύρυνση πεών, αλλά υπάρχουν μια σειρά από συστάσεις για τη χρήση τους:

 1. Μην χρησιμοποιείτε τα προϊόντα κατά την πρωκτική και στοματική επαφή.
 2. Να μη χρησιμοποιείτε περισσότερο από το χρόνο που συνιστάται στις οδηγίες χρήσης. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος να κάνουν την παθολογία των γεννητικών οργάνων.
 3. Μην χρησιμοποιείτε μεγεθυντικούς φακούς, αν υπάρχει παθολογία του αίματος.
 4. Με προσοχή για να χρησιμοποιήσετε το ακροφύσιο θα πρέπει οι ασθενείς που πάσχουν από ασθένειες της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων.

Υλικά για την κατασκευή των ακροφυσίων που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά. Αλλά υπάρχει πάντα μια ευκαιρία που έχουμε αυτή την ιδιοσυγκρασία. Σε αυτή την περίπτωση, η χρήση των προϊόντων απαγορεύεται.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης κατά τη διάρκεια της συνουσίας

ακροφύσιο

Η χρήση των ακροφυσίων για να αυξήσει το πέος έχει τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Τα πλεονεκτήματα είναι τα ακόλουθα:

 • Αυξήστε το μέγεθος του ανδρισμού μήκος και το πάχος.
 • Η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ορισμένα είδη προϊόντων, όπως αντισύλληψης φραγμού.
 • Τεράστια ποικιλία από διαφορετικά μοντέλα που σας βοηθά να επιλέξετε ένα εξάρτημα που φέρνει υψηλά κορεσμένα αισθήσεις.
 • Μια μικρή μείωση στην ευαισθησία των αναπαραγωγικών οργάνων, αυξάνοντας έτσι την διάρκεια του σεξ.

Αρνητικά σημεία είναι περισσότερα από εκείνα τα μοντέλα που είχαν αρχίσει να γερνάνε. Έχουν μειωθεί σημαντικά την ευαισθησία του πέους, έχει υποστεί παραμόρφωση λόγω κινήσεις. Σύγχρονα προϊόντα βελτιωθεί. Είναι απόλυτα συλλάβει το συναίσθημα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν φθείρονται.

Αλλά ακόμα παραμένει ένα πρόβλημα. Σχετίζεται με την ποιότητα του ακροφυσίου. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα προϊόν ποιότητας που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.

Έτσι, ακροφύσια για τη διεύρυνση πέους στους άνδρες είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιωθεί η αίσθηση κατά τη διάρκεια της οικειότητας. Αλλά θα πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για το μέγεθος και την ποιότητα.

21.08.2019